Mariskan

Lisätty sivulle: 2013-03-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mariskan
28.4.2013 Mariskan sai kodin Helsingistä.

***

Kastroitu uros, noin 6v.

4.4.2013 Mariskan katselee nappisilmillään häkistään ja on moniin muihin tarhalla haukkuviin koiriin verrattuna hiljainen. Pojasta saa kivan lenkkikaverin ja Mariskanille voisi sopia asumismuodoksi myös kerrostalo. Pienen kokonsa vuoksi poika on suosittu lenkkikaveri, mutta omaa kotia ei ole tullut vastaan.

24.3.2013 Mariskania kävi rekkulainen tarhalla kuvaamassa ja päivittämässä pojan kuulumisia: Kovin energinen pikkukoira, joka oli kovin namien perään. Vatsa oli todennäköisesti löysähköllä, koska takapäässä oli likaisuutta. Mariskan oli innokas menemään, ja varmaan into aiheutti sen että hieman köhi välillä vetäessään. Mariskanille olisikin hyvä ostaa valjaat, joiden avulla vetäminen ei rasittaisi kurkkua.

21.3.2013 Mariskan on n. 8 kg painava koirapoika Tallinnan tarhalla. Luonteeltaan Mariskan on ystävällinen ja nauttii kovasti ihmisen seurasta, rapsutuksista ja lenkkeilystä. Mariskan on tullut tarhalla toimeen ainakin pienten uroskoirien kanssa ja toki tytöt ovat pojan mieleen.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.