Mannu

Lisätty sivulle: 2015-07-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mannu
20.9.2015 Mannu sai kodin Tampereelta.

***

9.6.2017 Kesäterveiset Mannulta (ja Selinalta)!

Terveenä ollaan pysytty ja kauhean ihanaksi kotikoiraksi muututtu. Koiraneidot ovat parhaat ystävät ja aina matkassa mukana!

Terveisin Julia

***

Leikattu naaras, noin 2,5 v.

10.7.2015 Mannu on yksi kymmenestä koirasta, jotka alunperin huostaanotettiin huonoista oloista. Kaikki kymmenen koiraa elivät pienessä asunnossa ilman ulkoilulenkkejä. Ainoa ihmiskontakti oli koirien omistaja. Asunto oli täynnä roskia ja likaa. Mannu sai kertaalleen kodin Virosta, mutta se palautui takaisin tarhalle omaa kotia etsimään.

Osa kymmenestä koirasta on ollut aluksi arkoja ja niillä on ollut taipumusta karkailuun erityisesti säikähtäessään jotain. Tarhalla Mannu suhtautuu ihmisiin ystävällisesti ja se tulee ulkoiluaitauksessa kutsuttaessa luokse. Mannu nauttii ihmisen seurasta ja rapsutuksista ja se etsii sitoutunutta, koirakokemusta omaavaa kotia. Mannu ei ole kovin haukkuherkkä.

KULUKORVAUS leikatusta narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.