Mani

Lisätty sivulle: 2016-05-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mani
Leikattu narttukoira, noin 8 v.

25.06.2016 Mani sai kodin

***
1.6.2016 Mani on erittäin ystävällinen,hellyydenkipeä ja pirtsakka mummeli. Tulee toimeen toisten koirien,kissojen sekä lasten kanssa, toisin sanoen Mani rakastaa kaikkia. Aurinkoisena päivänä Mani tykkää loikoilla auringossa lämmöstä nauttien, sadepäivinä tai muuten viileämpinä päivinä Mani ei haluaisi ulkoilla ollenkaan.

Mani ei hauku turhia, pihaan tulevat autot tai jostain kuuluvat epäilyttävät äänet ilmoittaa kyllä kuten suuren vahdin kuuluukin. Mitään räkyttämistä tämä tyttö ei harrasta. Manille on tehty iso hammasremontti ja jäljelle jäi vaan kuusi hammasta, joten ruokavalio tulee olemaan melko pehmeää koko loppuelämän ajan. Ruokahalu tällä mummelilla on sitten valtava ja saa kyllä vahtia että hoitopaikan isot koirat saavat syödä ruokansa rauhassa. Manin ainoa “vika” on sisäsiisteys, Mani on opetettu aikoinaan tekemään tarpeensa vessan lattialle, joten sisäsiisteys ei ole hallussa täysin. Hoitopaikassa pääsee usein ulos ja suurin osa tarpeista tuleekin pihalle, vahinkoja tietysti sattuu mutta ne tulevat paperille. Tähän tulevan kodin tulee olla varautunut.

Mani painaa noin 3 kg ja korkeutta on noin 30cm. Manille ihanteellinen koti olisi rauhaisassa ympäristössä, rivi-tai omakotitalossa, toisen pienehkön koiran kaverina jossa saisi paljon rakkautta sekä hellyyttä. Mani on kotihoidossa Pukkilassa, minne Maniin pääsee sovitusti tutustumaan.

25.5.2016 Mani on toyterrierin ja chihuahuan sekoitus, joka on tullut etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä.

KULUKORVAUS leikatusta narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.