Mandie

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mandie
04/2005 Mandie sai kodin Vaasasta.

***

16.4.2005 Mandie oli reipastunut paljon, antibiottikuuri oli tehonnut ja se oli normaalin reippaan oloinen pentu. Mandie on iältään ehkä noin kolmisen kuukautta ja on valmis lähtemään Suomeen 30.4 alkaen. Mandiesta kasvaa arviolta keskikokoinen ja se tulee varmasti muistuttamaan paljon äitiään Maddya

9.4.2005 Maddy ja Mandie on tänään käytetty eläinlääkärissä rokotuksella ja sirutuksella. Tarkastuksen yhteydessä molemmilla todettiin olevan kuumetta, ja Maddylla oli nestevajaus, jota hoidettiin nesteytyksellä. Molemmat saivat antibioottikuurin ja seuraamme niiden toipumista. Molemmat ovat valmiita lähtemään Suomeen 30.4.

Maddyn pentu Mandie on n. 2 kk. Mandiella on vielä hieman ripuli, mutta on saanut useita matokuureja, joilla kuntoa saatu huomattavasti paremmaksi, viedään siis piakkoin lääkäriin tutkittavaksi. Kasvaa aikuisena n. 50 – 55 cm säkäkokoon. Hirmuisen ujo ja vielä koko ajan kiinni äidissään, mutta on jo toki tottunut käsittelyynkin. Pihalla ollessaan oli aluksi paniikissa paikoillaan, mutta äitinsä esimerkistä alkoi kulkea hihnassa ja nuuskia ympäristöä ja seurata tapahtumia. Hän on siis todella suloinen pakkaus.