Mammu

Lisätty sivulle: 2016-11-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mammu
21.12.2016 Mammu sai kodin Kaarinasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

22.05.2017 Meillä on mennyt todella hyvin. Mammu on alusta asti ollut lempeä ja tasapainoinen mummeli. Ensimmäisenä iltana oli tietenkin matkasta väsynyt ja viihtyi pöydän alla nukkuen ja tarkkaillen. Ruoka on aina maistunut ja tarpeet on tehty pihalle yhtä ripulia lukuunottamatta mutta silloinkin vessaan 😀. Mammu saa meidät hämmästymään useasti. Heti ensimmäisenä päivänä makoili rennosti harjatessa. Illalla mentiin reippaasti pesulle kun päivän aikana ehdollistin kylppäriin nameilla ja pesukin sujuimallikkaasti, vaikkei se lempi puuhaa olekkaan. Parinpäivän päästä leikkasin kynnet ongelmitta. Mammu makaa aina kitlisti paikallaan hoitotoimenpiteitä tehtäessä. Harjaus hetket ovat mukavia yhteisiä rentoutushetkiä, juuri niinkuin olin haaveillutkin. Tassuissa on ollut pieniä tassutuhehduksia jotka olemme saaneet kotihoidolla pysymään kurissa. Kerran ollaan käyty lääkärissä näyttämässä tassua ja varmistelemassa miten hoitaa. Pyysin myös lonkkia kokeilemaan ja ei siinä muuta, ainakaan vielä, kuin että rauhakseltaan liikunnan suhteen. Samalla käynnillä tyhjennettiin talipatti korvantakaa, selvisi mikä sekin oli. Näkökin pelaa vielä hyvin.

Mammu on todella viisas eikä hötkyile turkia ei pelkää mitään ei edes raketteja. Mammu kulkee mallikkaasti niin bussissa kuin autossakin joten pääsemme yhdessä kyläilemään sukulaisille ja kavereille. Olemme tavanneet ja tutustuneet useampaankin eri-ikäiseen ja kokoiseen koiraan ja kaikkien kanssa on tultu hyvin toimeen. Muutama kissakaverikin on. Eri-ikäiset lapset ja vauvatkin kohdataan lempeästi, mummokoiran viisaudella.

Meillä ei koiran pitänyt tulla sänkyyn, mutta tulipa kuitenkin kun eräänäpäivänä niin nätisti pyysi tulla viereen ja nykyään yksiä parhaita hetkiä on kun köllötellään kokoperhe sängyssä tai kun toinen ihminen lähtee aikaisemmin töihin tulee Mammu viereen vielä nukkumaan. Työpäivän ajan Mammu odottaa kotona lepäillen ei hauku ei tuhoa mitään. Mammu nauttii rauhallisista haistelu lenkeistä ja hengailusta ulkona. Lumipallot ja kepit saavat kyllä kierrokset nousemaan ja heikot jalat unohtuvat sillä sekunnilla. Tässä meillä on ollut hieman hakemista ettemme päästä liikaa rasittumaan. Namien avulla temppujen opettelukin on hauskaa puuhaa ja takataskussa onkin jo kymmenkunta temppua enemmän tai vähemmän hallinnassa. Kaikki perus käytös tavat kun jo osasikin alunperinkin.

Mammu on jo selkeästi kiintynyt meihin ja on iloinen, avoin, lempeä, rohkea, viisas ja tasapainoinen koira. Maailman paras koira joka elää elämänsä loppuun asti meidän perheenjäsenenä. ♥ Meidän vanhavauva. ♥

Keväisin terveisin; Mammu, Minna ja Tero

***

Narttukoira n.11v.

07.11.2016 Mammu on ystävällinen mummokoira, joka ottaa kaikki vauvasta vaariin häntä heiluen vastaan ja on valmis lähtemään kaikkien matkaan. Mammu antaa kiltisti käsitellä itseään ja on kovin innoissaan saadessaan huomiota. Mammu lähtee mielelään lenkille, mutta ei enää jaksa kovin pitkiä lenkkejä vaan lyhyet rauhalliset lenkit on Mammun mieleen. Mammu etsii rauhallista kotia, jossa saisi viettää eläkepäiviä. Mammu on löytynyt elokuussa kadulta yksinään kävelemästä, eikä sen edellinen koti ole hakenut sitä pois tarhalta, joten Mammu etsii uutta kotia. Mammun historiasta ei ole sen tarkempaa tietoa.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 100 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.