Mammu (nyk. Sofi)

Lisätty sivulle: 2012-09-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mammu (nyk. Sofi)
5.11.2012 Mammu sai kodin Tampereelta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.12.2012 Jouluterveiset Sofilta. Sofi on aivan ihana pirteä tyttö <3 On aivan ihmeellistä, miten kaikki on mennyt Sofin kanssa niin hyvin, se oppi hetkessä peruskäskyt, on aivan sisäsiisti, pärjää hienosti yksin kotona (ei hauku, eikä myöskään tuhoa koko kämppää :)) ja on niin iloinen ja reipas kun vaan voi olla. Kissojen kanssa pärjää myös hyvin, mitä nyt joskuu innostuu liikaa ja kissat ei ihan ymmärrä sitä intoa :)Valtavan määrän on tuonut iloa elämäämme. Ainoa asia mikä vaatii vielä työtä, on toisien koirien kohtaaminen lenkillä, Sofi olisi niin innolla menossa katsomaan kaikkia muita koiria, mutta ajan kanssa sekin varmasti helpottuu :) Rauhaisaa joulua, terveisin Katja Karilainen

***

Narttupentu, noin 3-4kk

10.10.2012 Mammu on alustavasti varattu

6.9.2012 Mammu on iloinen ja pirteä tyttöpentu, joka etsii kotia Võrun tarhalla. Mammu kasvaa keskikokoiseksi tai suurehkoksi.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus steriloimattomasta pennusta on 200 €.