Mamma (nyk. Manta)

Lisätty sivulle: 2011-06-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mamma (nyk. Manta)
29.6.2011 Mamma sai kodin Hämeenlinnasta.

***

Mamma (reg. 20128) on n. 4-vuotias narttu, joka etsii omaa kotiaan Tallinnan tarhalla.

3.6.2011 Mamma asuttaa tarhan viimeistä häkkiä, eikä juuri tee itsestään suurta numeroa häkkirivistöä tutkaillessa. Ehkäpä tämä ja “perus saksanpaimenkoiralook” ovat syitä siihen, että tämä neitokainen yhä tarhaa asuttaa ja on siellä jo tammikuusta asti ollutkin. Hihnaan Mamman saa helposti ja haukkuvien koirien häkkirivistökin ohitetaan hienosti.

Mamma kulkee hihnassa hiukan vetäen, joten uudessa kodissa olisikin hyvä harjoitella kaunista tallustelua. Niin, ja merkkailua tämä neitokainen harrastaa siihen tahtiin, että moni uros olisi kateellinen :D
Ihmisiä Mamma rakastaa, ja rapsutuksia, ja nakkeja.. Kuvausta varten pysähtyessämme huomasin nenän ilmestyvän jatkuvasti nakkitaskulle ja kyykistyessäni rapsuttelemaan “jouduin” Mamman nojapuuksi :D

Vaikka Mamma saattaa vaikuttaa hiukan “mammamaiselta”, löytyy tästä neidosta myös se sakupuolensa. Päästessään tarhan ulkoiluaitaukseen, rakastaa neitokainen juoksemista. Ja kaunis näky tämä n. 60cm korkea naikkonen onkin :)
Mammalle haetaan kotia, jossa se saisi olla ainoana koirana, pääsisi kunnon lenkeille ja saisi nautiskella huomiosta. Mamman kodissa voisi olla jo hiukan isompia lapsiakin.

Kulukorvaus steriloidusta nartusta on 250€. Kulukorvaukseen kuuluu EU-passi, mikrosiru, rokotukset, loishäädöt, sterilointi sekä traces-tarkastus. Mamma saa mukaansa oman lemmikkieläinpassin. Mamman tuleva omistaja noutaa neidon Tallinnan tarhalta yhdistyksen opastuksella.