Malla

Lisätty sivulle: 2015-03-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Malla
21.3.2015 Malla sai kodin Riihimäeltä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.1.2019 Malla ja Samu ovat saaneet marraskuussa pikkusiskon ja elämä sujuu mukavasti.

11.9.2017 Tässä terkkuja pikkukakkosilta (Ransu ent.Samu ja Malla) kaksi viikkoa sitten loppuneelta kesätourneelta. Paljon uitiin, riehuttiin ja mekastettiin. Vikassa kuvassa isoveikka vahtii kakkosia Hyrynsalmella. Kohta taas mennään vaunulla pieni kierros Itä-Suomeen. Ja tyypit tykkää… Mukavaa alkusyksyä kaikille rekuille ja kateille!

3.3.2017 Kuvetervehdys Mallalta! Onnistuin saamaan vihdoinkin neidin poseeraamaan. Malla on tässä kuussa asunut meillä jo 2 vuotta. Pikkuriiviöstä on kasvanut meille todella rakas perheenjäsen. Pahemmin ei kolttosia enää tehdä, mitä nyt omat valjaansa muutama viikko sitten puri poikki. Ei malttanut odottaa, kun olin poikien kanssa lenkillä. Likka avasi eteisen tuulikaapin oven ja valikoi kaikista mahdollisista varavaljaista omat vaaleanpunaiset ja pisteli mielenosoituksellisesti poskeen 😊

9.6.2016 Kuvaterveisiä pian 2 vuotiaalta Mallalta!

27.8.2015 Hei, “ongelmakoira” Mallalla kohta puoli vuotta takana meidän pesueessa. Monen monta asiaa on opittu lyhyessä ajassa. Uiminen on superhyperkivaa, autossa matkustaminen (joka aiemmin aiheutti oksennukset ja kuolaukset) on ihan jees. Asuntovaunureissaaminen on superhypersuperkivaa. Lenkeillä on jo opittu, että voi sitä muutakin tehdä kuin ihailla lintujen lentoa eli tarpeet. Monta opittavaa asiaa on vielä edessä, mutta niin on rakastettava tyttönen, että varsinkin isännän se on kiertänyt jo viisitoista kertaaa pikkurillin ympärille. Ohessa pari kuvaa kesälomareissulta ja mukana kuvissa myös Ransu (rekkukoira ent.Samu).

Virtaa tytöstä löytyy vaikka muille jakaa ja vielä on totuttelemista sisäsiisteyden kanssa, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa. Kaikista eläimistä Malla tykkää hirmuisesti. Ja kissoistakin on löytynyt ihan oma bestis, jonka kanssa pusutellaan ja pusketaan.

***

Leikattu narttukoira, noin 8 kk, kotihoidossa Somerniemellä/Somero

3.3.2015 Malla on suomalainen kodinvaihtajakoira, joka on syntynyt heinäkuussa 2014. Malla on ennen hoitokotiin tuloa ollut useammassakin perheessä ja etsii sen takia sitoutunutta kotia.

Mallan on kerrottu aiemmissa kodeissa kärsineen eroahdistuksesta, mutta nykyisessä hoitokodissa usean koiran ympäröimänä Malla on pärjännyt hyvin. Malla on asunut aiemmin myös kerrostalossa, mutta ei voida antaa takeita, etteikö eroahdistus mahdollisesti palaisi olosuhteiden muuttuessa. Luonteeltaan Malla on kiltti, ihmisrakas ja energinen nuori koiraneiti. Kokoa Mallalla on 45 cm ja painoa 15 kiloa. Malla on tullut hyvin toimeen hoitokodin omien koirien kanssa ja tulevassa kodissa voisikin hyvin olla poikakoira kaverina. Malla ei ole vielä täysin sisäsiisti.

Kulukorvaus leikatusta narttukoirasta on 300 euroa. Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.