Maksi

Lisätty sivulle: 2012-09-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Maksi
20.10.2012. Maksi sai kodin Raahesta.

***

Kuulumisia kodista:

29.10.2012 Ensimmäinen viikko uudessa kodissa vietetty ja Maksi on kotiutunut tosi mukavasti. =) Aivan ihana koira joka on sulattanut kaikkien sydämet!

-Saija&Maksi

20.10.2012 Muutama kuva Maksista yökylässä ennen kotimatkaa.
Maksilta on varmaan puuttunut pentuiässä lelut kun hamstrasi kaikki lelut itselleen.

***

Kastroitu uros, 6 v (2012)

25.9.2012 Moicca, olen nyt täällä odotellut sitä omaa kotia ja ihmistä. Olen todella mukava herrasmies:) Minusta saa hyvän lenkkikaverin. Kyllä mä tykkäisin olla sohvalla tai ihan omalla pedilläkin nukkua, kun tuo kylmä ilmakin jo kolkuttelee ovella:( Mulla vois olla vaikka tyttökoira kaverina, mutta ei mikään pakko. Musta riittää kyllä koiraa ihan yksinäänkin:) Osaan kulkea remmissä hienosti alkuhötkyilin jälkeen:)

Soittele mun varaajalleni ja lähtekää vaikka yhdessä hakemaan mut kotiin täältä Tallinan tarhalta, mielellään ennen pakkasia.
Toivoo Maksi herrasmies:)

21.9.2012 Uusia kuvia Maksista.

11.9.2012 Maksi 6 vee on hieno herra, ikä ei tässäkään leikatussa pojassa kyllä näkynyt:) Säkä noin 50-60 cm. Pojalla on arpi toisen silmän alla, reisussa rähjääntyy. Muuten aivan ihana lenkkikaveri. Rotuperimän takia luovutetaan vain kotiin jossa on ollut tai on koira/koiria. Narttukoirat ok.

Kova poika heiluttamaan häntää, ja vähän väliä pysähtyi ja katteli että jatkuuko matka. Ja jatkuihan se :) Oltiin tunnin verran kävelyllä ja muut koirat ohitettin hienosti. Vaikka yksi koira ei pitänyt meistä jatkoi Maksi matkaa puuttumatta toisen haukkumisiin:) Kova oli jättämään viestejä matkan varrelle, jalka nousi vähän väliä. Paljon oli varmaan asiaa kun pääsi ulos lenkille:) Tästä hieno koira lenkkikaveriksi. Varmaan tykkää myös makoilla sohvalla omassa kodissa :)

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.