Maisa

Lisätty sivulle: 2013-12-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Maisa
1/2014 Maisa sai uuden kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras n. 1,5v.

9.1.2014 Maisa joutuu etsimään uutta kotia, koska sen ja perheen toisen koiran kemiat eivät kohtaa. Nykyisessä perheessä on pieni lapsi, jonka seurasta Maisa pitää kovasti.

Kodinvaihtajan kulukorvaus on 100 euroa. Koirasta tehdään luovutussopimus uuden omistajan ja Rekku Rescue ry:n välille.

***

1/2014 Maisa sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaras n. 1,5v.

20.12.2013 Maisa on mukava koira, joka ei hypi ja ottaa namin nätisti kädestä. Pallon myös antaa, eikä yritä ottaa kädestä. Kaikkia koiria tervehti häntää heiluttaen ja palloa kävi aidan läpi tarjoamassa Biancalle.

14.12.2013 Lisätty iloiselle Maisalle poseerauskuvia.

5.12.2013 Maisa on elämäniloinen, suurempikokoinen koiratyttö, joka ulkoistettiin entisestä perheestä sitomalla tyttö puskaan kiinni koiratarhan läheisyyteen. Uutta kotiaan Maisa onkin odotellut tarhalla jo nelisen kuukautta. Hippasen Maisa on kerännyt elopainoa lisää jopa tarhalla ja tyttö painaa n. 35 kg ja korkeutta tytöllä on n. 65 cm.

Lenkillä Maisa on leikkisä ja tykkää hakea huomiota ihmiseltä. Ohitti lenkillä nätisti myös autot, tosin yhdelle autolle piti kovasti heiluttaa häntää, joten olisikohan siinä ollut jotakin tuttua.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 250 euroa.