Magdalena

Lisätty sivulle: 2007-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Magdalena
25.12.2007 Magdalena lähti omaan kotiin Halikkoon ainoaksi koiraksi.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

12.12.2007 Tänään käytiin rokotuksella ja eläinlääkäri kehui kauniiksi, hyvinvoivaksi ja erittäin eloisaksi tytöksi. Painoa on nyt 10.5 kiloa, iäksi arvioitiin alle viisi kuukautta. Sisäsiisteys ei ole hallussa mutta tekee kyllä hienosti tarpeet uloskin. Kissan kanssakin sujuu jo paremmin. Autoilu sujuu myös hienosti, ei voi pahoin eikä ulise. Aikuisena on ehkä n. 22-25 kg, eikä myöskään tule kovin korkeaksi. Kovasti leikki Santan kanssa.

10.12.2007 Magdalena on pienehkö tyttö, jolla on ikää noin 4-5 kk. Hän on tosi eloisa ja on joka paikassa pystyssä, eikä paljon pelkää ketään eikä mitään. Kissaan kävi hieman käsiksi, ehkä kuitenkin enemmän pentumaisuuttaan eikä kissa ole tottunut koiria huiskimaan, ei osaa oikein puolustautua.

Kova ruokahalu tytöllä on ja purkki tyhjenee tosi nopeasti ja mielellään avustaa muidenkin ruokapurkkien tyhjennyksessä. Magdalena saattaa jäädä keskikokoa pienemmäksi, mutta keskiviikkona menemme “neuvolakäynnille” ja saadaan tämän hetkinen paino jolloin on ehkä helpompi arvioida tuo aikuiskoko.
Suloinen tyttö ja lenkille lähtee mielellään.

Magdalena on kotihoidossa Paimiossa, jonne sitä voi mennä katsomaan. Kulukorvaus Magdalenasta on 150 €. Magdalena luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, rokotettuna, ulkoloishäädettynä ja tunnistusmerkittynä.