Maddy (nyk. Mandi)

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Maddy (nyk. Mandi)
04/2005 Maddy sai kodin Espoosta ja sen uudeksi nimeksi tuli Mandi.

***

16.4.2005 Maddy oli piristynyt kovasti, vaikakin se on vielä arka, se tuli häkissä ollessaan heti katsomaan kun menimme sinne. Ulkona se reipastui huomattavasti ja vaikkakin se on vielä hyvin hoikassa kunnossa, on se selvästi toipumaan päin. Erittäin kaunis koira, jonkalaisia oli tarhalla useampikin. :)

9.4.2005 Maddy ja Mandie on tänään käytetty eläinlääkärissä rokotuksella ja sirutuksella. Tarkastuksen yhteydessä molemmilla todettiin olevan kuumetta, ja Maddylla oli nestevajaus, jota hoidettiin nesteytyksellä. Molemmat saivat antibioottikuurin ja seuraamme niiden toipumista. Molemmat ovat valmiita lähtemään Suomeen 30.4.

Maddy on noin 1-3 vuotias narttu koira. Se on saaanut tarhalla pennut joista enää yksi on hengissä, sekin matoisen ja laihan näköinen. Maddy pelkäsi kameraa kovasti ja oli ensin hyvin arka myös ihmisiä kohtaan, tuntui pelkäävän enemmän miehiä kuin naisia. Maddy on kovin alistuva niin ihmisiä kuin toisia koiriankin kohtaan. Maddy etsii kotia, jossa se saisi taas opetella luottamaan ihmiseen.