Machou, Daisin pentu

Lisätty sivulle: 2008-05-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Machou, Daisin pentu
24.6.2008 Machou muutti Renkoon.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.1.2009 Poika on sopeutunut ja viihtynyt hyvin,ja kissat ovat edelleen tälle herralle suuri mysteeri. :) Machou on kova poika uimaan ja onhan noita kepposiakin tehnyt,kaivellut äidin kukkapenkit nurin niskoin ja muuta sellaista.
Ja ruoka tälle pojalle maistuu,painaa nyt 45kg ja voimaa löytyy mielinmäärin.
Suojeluvaisto on kohdillaan,ei ole vielä kukaan sen huomaamatta pihallemme
päässyt,haukkuu ja murisee jonkin verran kun tulee outo auto tai ihminen pihaan jota Machou ei ole vielä nähnyt. Muuten kaikki on hyvin on aivan ihana hauva :) Ja poika viihtyy hyvin myös ulkosalla,koko ajan olisi menossa :) Mutta kesät kyllä parhaimpia kun poika pääsee uimaan,kauhea vesipeto. Olisi hauskaa jos olisi mahdollista että Machou tapaisi emonsa ja ehkä sisaruksia. :) Hyvää kevään odotusta kaikille,laitamme lisää infoa keväämmällä. Terveisin:Machoun perhe ja Machou ! :)

***

22.6.2008 Poika on yllättävän rauhallinen ja tietysti ikävöi sisaruksiaan. Sisäsiisti suloinen pakkaus jonka mielestä kissat ovat aivan outoja tapauksia. Vanhan koiran kanssa juoksee pihalla vapaana ja seuraa ihmistä kovin. Ainakaan vielä ei ole kova hötkyilemään eikä reuhomaan, ehkä tuo villi puoli tästä löytyy kun kotiutuu.

***

Machou on 3-4 kuukauden ikäinen saksanpaimenkoirasekoitus urospentu Haapsalun tarhalla. Machou eli Macho on pentueen massiivisin kaveri. Nimi kertoo tästä pojasta jo paljon. Macho vaeltelee yksinään, leikkii ruoholla ja touhuilee omiaan. Leikkien käydessä rajuiksi on Macho ensimmäisenä paikalla painimassa!
Machon lempitouhua on juokseminen ja maailman tutkiskelu yksinään. Se rakastaa myö ihmisten huomiota, muttei niin paljon kuin muut sisarukset. Macho muistuttaa hiukan labradoria, vaikka sakemannisekoitus onkin. Machon tulevan kodin on sitouduttava pojan kouluttamiseen jotta tästä luonteikkaasta pojasta kasvaa kunnon koirakansalainen. Pojan luonteen vuoksi sitä ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.

Machou on valmis matkustamaan kotiinsa 13.6. alkaen!

Yhdistys huolehtii Machon kuljetuksesta Tallinnaan josta uusi omistaja noutaa pojan kotiinsa. Machon kulukorvaus on 150 euroa. Se on rokotettu, madotettu ja sirutettu ja sen mukana tulee passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.