Macho

Lisätty sivulle: 2008-01-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Macho
23.2.2008 Macho sai kodin Kirkkonummelta.

***

Macho on nuori, 1-1,5vuotias ystävällinen rottweilersekoitus uros, joka odottelee kotia tällä hetkellä Pärnussa.

12.1.2008 Macho ei nimestään huolimatta ole mikään machoilija. Energiaa tällä nuorella herralla kuitenkin riittää. Ottaessani Machon ulos häkistään lenkille, poika lähtee niin innoissaan matkaan että en saa laitettu hihnaa kunnolla kiinni. Roikun Machon niskavilloissa jotta se ei pääsisi karkuun ja saankin talutushihnan viimein kiinnitettyä. Macho ei siis tässäkään vaiheessa osoita pienintäkään hermostumista vaikka vieras ihminen siihen näin kovakouraisesti tarttuu.

Lenkille lähdetään siis vauhdikkaasti. Tästä koirasta löytyy voimaa kun pienestä kylästä! Kuitenkin jo lyhyenkin lenkin tehtyämme Machon vauhti alkaa hidastua ja se kerkiää jo ihmettelemään kuka hihnan päässä roikkuikaan :) Macho innostuu vielä pentumaiseen tapaan kiskomaan hihnaa hampaillaan, mutta saan tämän hyvin pian loppumaan namipalojen avulla. Uuden kodin on siis kuitenkin hyvä varautua opettamaan tämä nuori komistus kävelemään hihnassa nätisti.
Machoa ei luovuteta uroksen kaveriksi eikä ensimmäiseksi koiraksi.
Macho on n.65cm korkea

Yhdistys hoitaa Machon kuljetuksen Tallinnaan. Macho luovutetaan tunnistusmerkittynä, rokotettuna sekä loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Machon kulukorvaus on 150euroa.