Lupuu

Lisätty sivulle: 2012-12-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lupuu
13.1.2013 Lupuu sai kodin Helsingistä.

***

Pentu n. 4 kk (joulukuussa 2012)

Kuulumisia kotihoidosta:

11.1.2013 Hei olen Lupuu ja tulin kotihoitoon tänne Somerniemelle 5.1.2013 . Olen hieman ujo, mutta kovin olen reipastunut täällä. Mulla on 4 isoa koiraa kaverina ja niistä otan kovasti mallia niin hyvässä kuin pahassa, siis pikku paheita vaan.
Ulkona tykkään olla ja juosta kovaa. Sisällä on myös kiva leikkiä ja mun ehdoton leikki on et kannan sohvan täyteen leluja ja sit alan viskoo niitä alas sieltä ja saan samalla hepuleita.

Syön hyvin pentunappulaa sekä märkäruokaa ja viili on mulla iltapalana. Sisälle tuleepisut välillä mut paperille. Etsin kotia, jossa olisi koirakaveri,ja kokemusta paimenkoirista. Minua voi tulla sovitusti katsomaan ja ihastumaan minuun.
Ja joo puruluut on ihan ykkösjuttu, hampaat kun vaihtumassa. En ole rikkonut mitään ei sallittua. Remmissä osaan jo melkein kulkea, ekana päivänä takajalat kyl meinas halvaantua jännityksestä.

Soittele hoitopaikan tädille ja sopikaa, koska tavataan, terkuin Lupuu

5.1.2013 Lupuu saapui kotihoitoon Somerniemelle.

***

30.12.2012 Lupuu on steriloitu.

12.12.2012 Lupuu, Tupu ja Hupu ovat samaa sisarusparvea, jotka odottavat kotia Tallinnan koiratarhalla. Pennut ovat iloisia ja leikkisiä kaveruksia, jotka pitävät kovasti ihmisistä. Pennuista kasvaa arviolta noin keskikokoisia. Pennut odottavat vastuuntuntoista kotia, jossa ollaan kiinnostuneita menemään myös pennun kanssa pentukouluun oppimaan koiraelämässä tarvittavia taitoja. Rotuperimästä ei ole tarkempaa tietoa.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.