Lupu

Lisätty sivulle: 2007-01-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lupu
19.6.2004 Lupu pääsi omaan kotiin Lempäälään. Lupun kaverina elelee 1,5-vuotias snautseri.

***

Kuulumisia kodista:

12.8.2008 Lupulle kuuluu edelleen hyvää: olemme aloitelleet agility-harrastusta ja se tuntuu olevan vilkkaan koiran mieleen!
T: Merja & Lupu & Jesse

1.5.2007 Lupu on pysynyt terveenä ja iloisena! Lupulla on mahdottoman laaja äänirepertuaari ja sitä Lupu käyttää usein. Ääniä löytyy sihinästä korskumiseen, välillä on äänen perusteella vaikea uskoa sen olevan koira;)
Lupu on melko tottelevainen, sitä voi pitää vapaana huoletta, tulee kutsusta luokse.

Laitan taas uusia kuvia, tuo järven rannalla otettu onkin vuoden 2007 kalenterissa. Toinen koiramme on Jesse-snautseri.
T: Merja & Lupu & Jesse

12/2005 Lupu on ollut täysin terveenä ja Lupulla on aina vauhti päällä aamusta alkaen;) Lupu nukkuu mielellään sängyllä ihmisen vieressä tuhisten. Parasta elämässä on vapaana juokseminen pitkin metsän polkuja ja joskus täytyy vähän rusakoitakin jahdata, mutta palaa sitten taas kiltisti omaan laumaansa. Omaa pihaa täytyy snautseri”veljensä” kanssa vahtia, tottakai! Lupu toivottaa Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta kaikille Rekkulaisille!

02/2005 Lupu on tosi energinen ja leikkisä koira. Lupua voi pitää ulkona metsässä vapaana , tulee luokse kutsusta. Meidän toinen koira, snautseriuros hyväksyi Lupun parissa päivässä ja jopa opetti Lupun leikkimään: kantoi erilaisia koiranleluja Lupun nenän eteen, se oli todella liikuttavaa katsella. Toukokuussa on edessä seuraavat rokotukset, ja terveystarkastus. T: Merja & Lupu & Jesse

09/2004 Lupu matkusti meille uuteen kotiinsa 19.6.2004. Tutustutimme koirat toisiinsa ulkona vähän matkan päässä kodistamme. Alku ei ollut heti lupaava, koska meillä jo ollut uros ei meinannut hyväksyä, että kotiimme muuttaa keskellä yötä toinen koira.

Ensimmäiset yöt nukuimme eri huoneissa, minä uuden tulokkaan kanssa ja mieheni jo meillä olleen snautserin kanssa. Päivisin totutimme niitä toisiinsa. Pari ekaa viikkoa pidimme vuorotellen vapaata töistä, harjoittelimme autolla kulkemista ja vähitellen kotiin jäämistä, ilman meitä ihmisiä.

Alun pikku vaikeuksien jälkeen kaikki onkin mennyt todella hyvin, riitaa tulee enää todella harvoin. Koirat ovat jatkuvasti yhdessä, nukkuvat vierekkäin, leikkivät yhdessä ja syövät yhdessä. Edes nartuista ei tule riitaa.

Lupun kanssa kävimme muutamaan otteeseen eläinlääkärissä, rokotuksilla, ja eturauhastulehdusten vuoksi, niihin annettiin antibioottikuuri, ja Lupu kastroitiin elokuussa. Lupu toipui todella nopeasti, ja nyt on niin vilkas ja leikkisä koira, luultavasti ottaa nyt kaiken takaisin, mitä on aiemmassa elämässään menettänyt. On todella mukava seurata, mitä kaikkea nuo kaksi koiraa yhdessä keksivät ja puuhaavat.

Olimme Koirapakolaisten mätsärissä, ja Lupu oli sinisten 1!
Rescue-luokassa.