Luna

Lisätty sivulle: 2010-10-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Luna
24.11.2010 Luna sai kodin Tampereelta.

***

Luna on n. 4-5kk ikäinen tyttönen, joka odottelee omaa kotiaan hoitopaikassaan Nokialla.

Kuulumisia hoitokodista:

18.11.2010 Luna on opetellut nyt muutaman päivän täällä Nokialla kerrostalokoiran elämää ja tyttönen on hurmannut niin hoitajansa, kuin kylässä käyneet vieraatkin. Luna on suhteellisen hiljainen hoidokki, ainoastaan leikkiin kutsuessa saattaa neiti haukahdella. Meikäläisen oman nartun kanssa tyttönen tulee loistavasti toimeen ja toiveissa olisikin Lunalle koti, jossa sillä olisi toinen koira kaverina ja koiranmallia näyttämässä. Virtaa tyttösessä toki on, kuten kaikissa pennuissa, mutta touhuamalla sallittuja asioita, ja harjoittelemalla myös rauhassa oloa, on tyttösestä kuoriutunut melkoinen sylivauvakin :D Sisäsiisteyttä harjoitellaan yhä, mutta selvästi on Luna alkanut jo pikkuhiljaa tajuamaan, että on hienoa kun tarpeet tulee ulos. Hihnassa Lunan meno on vielä hiukkasen haahuilevaa ja uusia asioita pitää jäädä pällistelemään :D

Luna etsii nyt kotia, jossa sen koulutukseen ollaan valmiita panostamaan ja perhettä jossa sille tarjotaan rajoja, rakkautta ja sallittua pureskeltavaa :D Toivottavaa olisi myös, että uudessa kodissa olisi jonkin verran koirakokemusta jo ennestään.

4.11.2010 Luna on ollut täällä nyt vajaan viikon ja pelkäänkin että alkaa aivan liikaa kotiutumaan,omiin koiriini ja perheenjäseniin ja päivärytmiimme.(Ja myös
kurituksiini…heh) Lunalle olisi toivottavaa saada uusi koti ok-talosta koska virtaa tällä pikkuneidillä kyllä riittää,myös 6km remmilenkinkin jälkeen.Remmissä kulkemisessa on vielä totuttelua,koska ei varmaan ikinä ennen tänne tuloa ole ollut remmissä,mutta onnistuu kyllä remmilenkitkin.

Meillä Luna on tottunut kissoihin,muihin koiriin ja lapsiin,kynnet on kerran
leikattu ja käyty paria muutakin kuin oman perheen koiria moikkaamassa.
Sisäsiisti ei tällä iällä vielä ole mutta paperille lattialla yrittää kyllä kovasti sihdata,aina ei tietenkään voi osua ;DD
Lunaa olen omien koirien kanssa pitänyt myös metsässä vapaana mutta yksin vapaana pitämisessä on kiinni saamisen ongelma,seuraa kyllä perässä mutta maanitteluksi ja huijaamiseksi meni että sain yksin ollessa kiinni.
Luna on hieman arka aluksi uusille asioille mutta jääräpäisesti silti menee
tutkimaan kaikkea uutta ja on todella paljon rohkaistunut tänne tulo päivän
jälkeen,Luna on todella ihmis ja lapsirakas mutta kovaa tapakoulutusta kaipaa
pikaisesti.

Toivon että Lunalle löytyisi pian oma rakastava koti jotta ei eroominen liian
vaikeaksi käy niin meidän ja omien koirienikin kohdalta,koska minulla ei ole
mahdollisuutta Lunaa omaksi koirakseni ottaa.

14.11.2010 Luna siirtyi hoitoon Nokialle

***

Kuulumisia hoitokodista:

31.10.2010 Heippa moi!

Olen Luna-neiti, noin 4 kuukauden ikäinen koiratyttö, joka asustelen tällä hetkellä hoitokodissa Hämeenkyrössä, Sastamalassa. Olen lähtöisin Virosta, jossa minut sisaruksineni huostaanotettiin ihmiseltä, joka oli antanut meidän olla nälissään. Nyt olen kuitenkin oikein reipas tyttö, joskin vielä toiset koirat ja hihnalenkkeily minua vähän jännittää!

Lähdin tänne Suomenmaalle harjoittelemaan kotioloissa elämistä, koska ikää minulla on jo sen verran, että kuulemma käytöstapoja pitää alkaa pikimmiten oppimaan. Minulla on jo kaikki rokotukset annettu, ja seuraava annetaan vasta vuoden päästä. Isona minusta tulee ehkä noin kolmekymmentäkiloinen, ja hoitajan mielestä muistutan tällä hetkellä labradorinnoutajasekoitusta, mutta saapa nähdä, millainen minusta oikein kasvaa!

Etsin itselleni emäntää tai isäntää, joka olisi innostunut puuhailemaan kanssani kaikenlaista, mutta myös vähän opettamaan sellaisia perusjuttuja, kuin hihnassa kävely, lähtisin myös mielelläni koulunpenkille! Ulkokoiraksi en tahdo, vaan perheenjäseneksi rakastavaan kotiin. Tällä hoitokodissa olen myös tottunut lapsiin ja kissoihin. Minua voi tulla sovitusti tänne moikkaamaan.

Lähden uuteen kotiin rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna, ulkoloishäädettynä sekä minulla on oma passi. Suomeen tullessani minulle tehtiin eläinlääkärintarkastus ja tiedot kirjattiin Traces-järjestelmään. Kulukorvaus minusta on 200 euroa, ja se sisältää nämä kaikki toimenpiteet.