Luna

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Luna odottelee aktiivista ja liikunnallista kotia

16.05.2020 Kaunis ja herkkä pitbull tyttö Luna etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Luna on uusia ihmisiä kohdatessaan hieman varovainen, haistelee kyllä tulijan ja siirtyy sitten kauemmaksi. Tutustuttuaan on kuitenkin erittäin ystävällinen ja tykkääkin kovasti hakeutua tutun ihmisen läheisyyteen. Luna kävelee hihnassa hyvin, hieman intoutuu välillä vetämään mutta on kuitenkin hallittavissa eikä sinkoile remmissä puolelta toiselle. Vastaantulevat koirat eivät ole tähän mennessä aiheuttaneet mitään ongelmia ja ohitukset ovat sujuneet hyvin. Autolla matkustaminen sujuu tytöltä myös hienosti. Uudet asiat ja kovat äänet saattavat aiheuttaa tytölle pelkotiloja, jolloin ilmenee pientä stressiä. Tulevalta omistajalta toivotaan kokemusta arahkoista koirista sekä myös kyseisestä rodusta. Lunalle etsitään rauhallista aikuiskotia rivi-tai omakotitalosta mielellään rauhalliselta asuinalueelta. Luovutetaan vain ainoaksi eläimeksi mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Luna on sisäsiisti ja sijaiskodissa pääkaupunkiseudulla jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.