Lumi

Lisätty sivulle: 2012-03-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lumi
30.7.2015 Lumi sai kodin Vesivehmaalta.

***

Leikattu narttukoira, noin 3 v. Kotihoidossa Hämeenlinnassa

10.6.2015 Lumi etsii uutta kotia. Lumi on erittäin ystävällinen ja hellyydenkipeä tyttö, jolla energiaa riittää. Tulee toisten koirien sekä kissojen kanssa toimeen, toivottavaa olisikin että Lumin uudessa kodissa olisi jo koirakaveri odottamassa jonka kanssa energiaa saisi purkaa. Pienen koiran kaveriksi ei Lumia suositella, sillä tykkää hieman pomottaa pienempiään. Lumille etsitään aktiivista kotia jossa ollaan valmiita panostamaan tytön koulutukseen ja mahdollisesti harrastamaan jotain, sillä tämä tyttö tykkää liikkua. Lumi on kotihoidossa Hämeenlinnan Evolla ja tyttöön on mahdollista mennä tutustumaan paikan päälle.

***

7.8.2012 Lumi sai kodin pääkaupunkiseudulta kahden rescue-koiran ja kissojen kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

Lisätty Lumpparille uusia kuvia lempiharrastuksensa äärellä…Lumpparin lempparit vesi & uiminen =)

***

Leikattu narttukoira, noin 7 kk Kotihoidossa Somerolla.

30.7.2012 Lumi on mahtava pusukone ja kova tyttö hakemaan rapsutuksia ja hellyyttä. Herkkyyttä löytyy todella paljon ja reippaasti menee jo tutustumaan uusiin ihmisiin ja koiriin. Vapaana olen pitänyt metsässä ja siskon mökillä tulee hienosti kun huudan tai vihellän. Osaa istua, remmissä mennään jo kuin olisi aina tehnyt sitä, ei vedä ja kuuntelee hyvin myös ulkona.

Mätsärissä oltiin siellä käveli ihmisten ja koirien seassa kuin olisi aina tavannut 200 koiraa ja 400 ihmistä kerralla. Lopuksi nukahti jalkoihini eikä antanut minkään häiritä vaikka istuttiin kahvion vieressä jossa porukkaa kävi ilman koiria ja koirien kanssa. Missä on lumin oma koti ja kiva koira kaveri? Soittele ja sovi aika koska tavataan, toivoo Lumi

17.7.2012 Nyt olen ollut viikon Suomessa ja hyvin menee mulla. Remmikävely sujuu todella hienosti ja isot ja pienetkin hädät osaan tehdä ulos. Yksinoloa ollaan harjoiteltu kera Bambin 1/2h-3h hyvin on mennyt hiljaa ollaan oltu ja paikkoja ei olla rikottu. Olen aika velmu koira, kakara on mussa nyt herännyt mut mitään pahaa en ole tehnyt, venkuloin välillä mutta istumaan opin nakkejen avulla samantien. Uudet ihmistuttavuudet haukahden kerran pari ja sit jo menenkin tutustumaan. Kaikki koirat mitä olen tavannut ovat olleet ok. Ja mikä on parasta on se että mä pääsen uimaan joka päivä, että mulla on kivaa. Hoitomamma ja Bambi onkin ihan ihmeissään millanen vesipeto mä olenkaan:) Mutta tuleppa moikkaamaan mua livenä ja tutustumaan muhun.

13.7.2012 Voi jee millanen vesipeto Lumi onkaan, hyppäs suoraan laiturilta veteen ja sai tehä duunia että saatiin vedestä se pois. Rantavahteina Brando
ja Bambi neiti.

8.7.2012 Pentuepoppoon viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä myös Lumi on päässyt Suomeen kotihoitoon Somerniemelle, Somerolle, jonne tyttöön voi mennä tutustumaan. Kotihoitokuulumisia: Moro niin ku meil päin sanotaan, tulin 7.7 2012 kotihoitoon tänne Somerniemelle mun sisko Sumu olikin täällä kans mut se on jo omassa kodissa. Olen aikas velmu, vähän ujokin mutta kiltti, enkä turhia hauku. Kovasti tykkään olla lähellä ja kenkiä tykkään kanniskella se on kait suku vika siskolla on sama tapa. Vähän jo leikin leluilla eilen ja sohvalla tykkään pötköttää,toi bambi on tääl mul kaverina ja sen kanssa juostiin jo eilen pihalla kilpaa. Tääl asuu ihan vakituiseen 4 isoa koiraa 1 tyttö ja 3 poikaa kaiken ikäsiä ovat ja kaikkien kanssa tulen toimeen. Ensin vähän pelotti ja haukahdin pari kertaa mut sit tajusin et nehän onkin ihan ok. Kovasti otetaan mallia Bambin kanssa niistä ja mulla olisi uudessa kodissa kans kiva jos olis koirakaveri joka olis mulle niinku vähän sellanen opaskoira kun kaikki on niin uutta ja outoa,ja tietty se ihminen joka ymmärtää et olen vähän hitaasti lämpenevää sorttia. Remmissa kuljen jo melko ok, mut sitä lajia harjoitellaan kuulemma joka päivä elikkä kohta olen mestari siinä:) Muhun voi tulle tutustumaan livenä tänne hoitokotiin soita ja sovi treffit niin tavataan ja halataan :)

26.6.2012 Lumi on steriloitu.

27.4.2012 Lisätty Lumelle uusia kuvia.

3.4.2012 Lisätty Lumelle uusia kuvia.

Lumi on noin 3,5 kuukauden ikäinen pentu viiden pennun sarjasta. Isä on Australian karjakoira ja äidin puolelta löytyy tiibetin mastiffiä sekä sakemannia eli Lumesta tulee aikuisena iso kokoinen ja “haastava” koira. Häntä ei anneta ensimmäiseksi koiraksi eikä kaupungin vilskeeseen.

Lumi on tottunut muihin koiriin, vauhtia ja vaaratilanteita riittää, sisäsiisteys ei ole hallinnassa ja hihnassa kulkeminenkin on outoa puuhaa eli kodissa on aloitettava kaikki ihan alkutekijöistä.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta nartusta on 300e.