Lullys (nyk. Elli)

Lisätty sivulle: 2007-12-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lullys (nyk. Elli)
5.2-08. Lullys sai kodin Harjavallasta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.5.08: Kevät terveiset Harjavallasta!
Vappuaattona Ellin elämään tapahtui merkittävä käänne, kun hän sai kaverikseen
Viipurin koirien kautta Suomeen tulleen Chigi-pojan. Alku oli vauhdikas ja n.10
kuukautta vanhan pojan kanssa on leikit sujuneet ja alkukankeuden jälkeen Elli on varsin helpottunut huomatessaan, että hän saa silti saman verran suukkoja ja
rapsutuksia kuin ennenkin =)
Muutenkin Elli on todella kiltti koira, ei voi kyllä muuta sanoa. Tottelevainen ja lempeä, vaikka onkin vielä varsin vauhdikas sipsuttaja =) Korvatulehduksen hän kyllä jostain sai itselleen hankittua, ja nyt on sitten antibioottikuuri päällä =(
Muuten kaikki siis edelleen paremmin kuin hyvin, pienintäkään ongelmaa ei ole ollut.
Kuulumisiin,
Tiina

20.3.08 Elli, elikkäs ent. Lullys-haukku on kotiutunut oikein hyvin! Muutamia käskyjäkin ollaan jo opittu ja lasten kanssa tulee mainiosti toimeen. Elli on nyt 5kk:den ikäinen ja kasvaa kovaa vauhtia. Turkki taitaa kyllä vielä vaalentua ainakin niskasta ja naamasta, mutta muuten hän on edelleen pääosin musta.

Varsinkin perheen isän on ottanut itselleen isännäksi, ja joskus on jopa
mustasukkainen, jos näkee meidän halailevan =) Paljon tarvitsee hellyyttä ja kehuja, ja sitä hän on kyllä saanut!

Elli nauttii lumessa pöyhimisestä ja lähimetsässämme on vanhat hiekkamontut, jossa juoksentelee kuin tuulispää ylös ja alas mäkiä. Oikein fiksu haukku ja ihanan energinen, hyväntuulinen ja keskittynyt.
Kaikin puolin täällä kaikki hyvin, matokuurikin uusittiin juuri maaliskuun alussa. Elli tuntuu nauttivan olostaan, kuin myös muut perheen jäsenet ovat ottaneet Ellin kaikella rakkaudella vastaan.

Aurinkoista kevättä teille sinne!

T. Tiina

***

31.1-08. Hienosti leikkii jo muiden koirien kanssa eikä pelota nuo suuremmatkaan kovin paljon. Lähestulkoon sisäsiistikin tyttö on, vaikka on noin nuori vielä n. 4 kk. Paino 10 kg, eikä tytöstä kovin isoa tule, ehkä n. 22-25 kg. Erittäin iloinen ja energinen lapsi.

28.1-08. Lully on pikkuisen arka mutta leikki alkaa jo sujumaan toisen koirankin kanssa. Välillä täytyy kuitenkin karkuunkin juosta. Erittäin iloinen tyttö, ja seurallinen. Kissa on varsinainen ihmetyksen aihe jota myös täytyy komennella. Aika kivasti hihnassakin kävely sujuu ja uusia hajuja nuuskutellaan innolla.

27.1.2008: Lully odottelee omaa kotiaan ja siihen voi mennä tutustumaan hoitokotiin Paimioon.

28.12.2007: Lillys, Lollys ja Lullys ovat 3 sisarusta. Pentujen emon omistaja halusi eroon narttupennuista, ja vei ne tarhalle väittäen niitä löytyneiksi.

Lullys on pennuista arin, ja ulkonäöltään muistuttaa Lollysta, mutta siinä on enemmän valkoista.

Todennäköisesti pennut ovat saksanpaimenkoirasekoituksia, mutta emä on puhdas länsisiperianlaika, ja niistä kasvaa keskikokoisia.

Pennut ovat valmiit omaan kotiin tammikuun loppupuolella. Ne luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä. Kulukorvaus on 150 euroa .