Luka

Lisätty sivulle: 2011-05-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Luka
Omistaja löysi kodin Lukalle.

***

10.5.2011 Luka on suomalainen, uutta kotia etsivä dobermannuros. Lukan kodinetsinnällä on ollut paljon epäonnea, ja toivottavaa olisikin että monta kotiehdokasta läpikäyneelle Lukalle olisi vielä se oikea omistaja jossain.

Luka on 6-vuotias kastroitu dobermanniuros. Luka on perustotteleva ja luonteeltaan aika pehmeä. Tottelee mielellään, tarvitsee kodilta kuitenkin hyvää kuria ja sitoutumista, jotta kotiutuminen onnistuu. Luka pelkää suurinta osaa uroskoirista eikä sovi näiden kanssa. On asunut mäyräkoiranarttujen kanssa nuorempana. Ei pienten lasten kanssa: ei ole aggressiivinen, mutta ei ole tottunut lapsiin. Kissoihin suhtautuminen ollut vaihtelevaa.
Luka on kodinvaihtaja, joka on ollut sijoitettuna vuodenvaihteesta asti. Nykyisessä kodissa ollut sisäsiisteyden kanssa ongelmia, sijoittuen öiseen aikaan. Elimelliset syyt tutkittu. Sisäsiisteysongelmaa ei ole ollut aikaisemmin. Luultavimmin kyse Lukalle epäselvästä laumajärjestyksestä, sijoituskoti kuitenkin tämän ongelman vuoksi haluaa luopua Lukasta. Tätä tai vastaavia käytöshäiriöitä voi aluksi ilmetä, uudelta kodilta on löydyttävä sitoutumista näiden selättämiseen.

Luka luovutetaan yhdistyksen luovutussopimuksella, ja kulukorvaus siitä on 60 euroa.