Lucia

Lisätty sivulle: 2011-12-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lucia
9.2.2012 Lucia sai kodin Viialasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.5.2013 Moikka! Tässä muutama kuva Lucian elämästä, mukavaa kesän jatkoa kaikille!!

19.7.2012 Moikka! Meillä alkoi viime viikolla juoksut! Kääk… Lucia on ollut ihan mahdoton! ;) Lenkille on välillä niin kiire ettei pihalle asti ehdi, toisena päivänä makaa vaan ja katsoo just sillä ilmeellä et “ootko tosissas et ulos pitäs lähtee….” Ulkona rimpuilee minkä kerkiää, kun joka nurkka pitäs päästä haisteleen ja jos jossain kilometrin päässä (kärjistettynä) liikkuu joku niin sitä pitää vahtia vähintään 5 minuuttia. Kovin on hellyydenkipeä ollut, oli siis sitä kyllä ennen näitä ekoja juoksujakin, mutta nyt vielä enemmän. Melko vähän on vuotanut verta, hyvin pitää itsensä puhtaana, ihmeissään tuntuu olevan ja hiukan tuota levottomuutta ilmassa… ;) Muuten menny hienosti, mieheni sanoja lainatakseni: “Omituinen tapaus tällä hetkellä” :D

Hyvää kesäjatkoa kaikille toivottelee; Lucia, Sanna, Ninni ja Tuomas

2.7.2012 Lucia kävi moikkaamassa uuden perheensä kanssa entistä kotihoitajaa. Luciasta on selkeästi kasvanut reipas koira josta riittää virtaa vaikka muille jakaa, mutta on selkeästi kiintynyt perheeseensä. Kävimme koirapuistossa ja sieltä entinen kotihoitaja nappasi muutaman kuvan..

11.5.2012 Kuulumisia Lucialta, pitkästä aikaa! Kun tuosta alkujärkytyksestä ja jännityksestä ollaan jo päästy yli (sitten niinkun täydellisen hienosti) niin Lucia on alkanut näyttämään päivä päivältä enemmän terrierimäisiä käytöstapoja! ;) Ulkona hukkuu silmät ja korvat kaikelle mitä minä sanon, mutta linnut, mehiläiset, KEPIT ja kaikki muu vähänkään liikkuva on kovin kiinnostavaa! Lucia tykkää kovin paljon ihmisistä ja onkin ihan mahdoton rapsutuksien kerjääjä kun joku tulee kylään… Vieraat ei saa hetkenkään rauhaa! :)

Hieman on kengät ja matot kärsinyt vahinkoa, mutta pääsääntöisesti Lucia on ollut kovin kiltti ja oppivainen näiden kuukausien aikana. Lapsista Lucia tykkää älyttömän paljon ja oman tytön kanssa saavat välillä äidin hermoromahduksen partaalle. On se kumma kun nuo lapset villitsee toisiaan minkä kerkiää ;)

Meillä siis kaikki oikein hienosti, ihanaa että saatiin meidän elämään tuollainen erityisTAPAUS nimeltään Lucia! ;) Arasta pienestä vauvasta on tullut niiiiiiiiiin vallaton murkkuikäinen ettei oikein aina tiedä itkisikö vai nauraisiko… ;) :D Terkuin; Sanna, Ninni, Tuomas ja Lucia

16.2.2012 Täällä me Lucian kanssa hengaillaan kotona :) Hienosti on tyttö kotiutunut meille ja oma porukka on jo ihan parasta seuraa!! :) Alkuun Lucia oli kovin arka ja pelkäsi kovasti meidän 5vee tyttöä, mutta eilen tapahtui jotain kummaa!! Tein normaaleja iltatoimia ja tyttöni katseli piirrettyjä huoneessaan. Yhtäkkiä tajusin että missäs koira on kun yleensä ollut ihan puntissa kiinni, menen sitten vessaan tai mihin vaan ;) Niin siellähän ne istui sulassa sovussa, tyttö ja Lucia! Olin ehkä vähän hämilläni koska Lucia ei ole kummemmin ottanut kantaa koko pikkuihmiseen kun se on niin kovaääninenkin ;) Aamulla kun herättiin niin oli osat vaihtunut, nyt huutaa tyttö kun koira oli vähän innoissaan!! :D Ollaan edistytty viikossa ihan hurjasti, tosin kaikki vieraat ihmiset on vielä hirveen pelottavia. Lucia tykkää kovasti lumesta, lempipuuhaa on hypätä hankeen ja sitten pyöriä siellä niin että naama vaan näkyy :) Narussa kulkee hienosti, jos joku tulee vastaan niin kovasti hakee minusta turvaa vielä. Lucia on todella kiltti ja rauhallinen koira, vielä mä teen siitä kunnon lenkkikaverin, ei kaikkee tarvi pelätä!! :) Terkkuja Lucialta!! :)

***

Narttupentu, synt. 14.9.2011

28.1.2012 Lucia saapui Suomeen kotihoitoon Tampereen seudulle.

8.1.2012 Lucia on pentueparven pienin ja muistuttaa eniten terrieriä. Suloinen ja valloittava koiratyttö. Tykkää ihmisistä ja muista koirista. Lucia näyttää paljon kauniimmalta luonnossa kuin kuvissa :)

13.12.2011 Lucia on 14.9.2011 syntynyt narttupentu. Pentuja on yksi poika ja neljä tyttöä Luka, Lucia, Liliana, Laura ja Larisa. Pentujen perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa ja laikaa. Pentujen kodin löytymisellä on kiire

Pennuista kasvaa keskikokoisia noin 50 cm korkeita.Pennut ovat valmiita matkustamaan Suomeen rokotusten puolesta 27.1.2012 lähtien.
Lisää tietoja tulossa.

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnastaja. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.