Loto (nyk. Onni)

Lisätty sivulle: 2011-12-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Loto (nyk. Onni)
26.1.2012 Loto sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia omasta kodista:

16.8.2015 Onni-pojusta on kasvanut oikein hurmaava mies. Tulee edelleen kaikkien kanssa hyvin juttuun. Meidän agiharrastus on jäänyt vähemmälle, laji ei vaan kiinnosta Onnia tarpeeksi. Sen sijaan käymme sen kanssa kaksistaan jälkeä harjoittelemassa ja tokoillaan omaksi iloksi. Uimassa käydään myös kun vaan mahdollista, sillä Onni rakastaa vettä. Vast’ikään laumaamme tuli uusi jäsen, Rocky-poika, joka myöskin rekkujen kautta. Ovat alusta asti tulleet mainiosti toimeen keskenään ja olen iloinen siitä, että nyt Onnilla on koirakaveri kotonakin =)

27.9.2012 Loto (nyk. Onni) on nyt ollut luonani reilut puoli vuotta ja kovin hyvin ja nopeasti poju kotiutui silloin tammikuussa kun tänne muutti. Myös sisäsiistiksi oppi reilussa parissa viikossa. Lotosta on kasvanut hurmaava uhmaikäinen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen vallan mainiosti. On avoin ja reipas, eikä ole selvästikään koskaan joutunut kokemaan pahaa ihmisten tai muiden koirien taholta. Enintään ne pentuiän alkuajat, joista kukaanemme tiedä, ovat jättäneet jälkensä siten, että Loto kiintyy muihin koiriin helpommin kuin ihmisiin ja vaeltelee liikaakin omia menojaan vapaana ollessaan. Olemme harrastelleet lähinnä agililityä ja ihan perustottelevaisuutta, järjestystäkin hieman. Agilityssä tällä hetkellä kuitenkin pääpaino. Hienon koiran sain rekkujen kautta ja olen ollut todella tyytyväinen tärtä hurmurista.

***

Loto n. 4-5 kk uros Valgan tarhalla

17.12.2011 Loto ottaa hienosti kontaktia ja istumista tarjoaa namipalkalla mielellään. Lotosta saa varmasti oivan harrastuskaverin! Loto painaa jo n. 15kg, eli aika iso siitä kasvaa. Loto on hyvin leikkisä ja energinen. Jakaa huoneen nuoremman uros pennun kanssa, leikeissä Loto on pomo joka määrää tahdin. Lisätty uusia kuvia.

11.12.2011 Loto on nuori 4-5kk ikäinen uros Valgan tarhalta. Loto on reipas ja iloinen. Loto on erikoisen näköinen karvatuttukka persoonallisilla korvilla. Lotosta kasvanee melko suuri koira. Lotolla ei ole vielä mitään käsitystä sisäsiisteydestä, ei osaa pyytää ulos millään elellä kun hätä tulee. Sisäsiistiksi opettelussa onkin työsarkaa luvassa.

Luovutusmaksu on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Koira saa mukaansa oman lemmikkieläinpassin.