Loona (nyk. Oona)

Lisätty sivulle: 2008-04-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Loona (nyk. Oona)
26.12.2008 Loona sai kodin Raisiosta ainoana koirana.

***

8.12.2008 Loona toivoisi kovasti pääsevänsä omaan kotiin jouluksi!

1.12.2008 Missä viipyy Loonan oma koti? Kunpa Loona pääsisi jouluksi omaan kotiin! Tyttö tarvitsisi sen oman ihmisen, jolla ei ole muita eläimiä. Loona tarjoaisi oman jakamattoman huomionsa perheelleen.

15.11.2008 Loona on mitä mahtavin koira, sisäsiisti, ei kärsi eroahdistuksesta, vaan sen jää rauhallisesti sisälle odottelemaan. Loonalla on ihana tapa kun ihminen tulee kotiin, maata sängyllä korvat luimussa häntä heiluen odottaen että ihminen tulee moikkaamaan ja silittämään, vasta sitten Loona suostuu lähtemään ulos. Kulkee kauniisti hihnassa, mutta eniten Loona kyllä nauttii siitä, että saa kulkea vapaana omassa pihassa.

4.11.2008 Loona etsii uutta kotia, jossa sen rodulle ominaiset piirteet osattaisiin ottaa oikealla tavalla huomioon. Loona on noin 65 cm korkea ja painaa arviolta ehkä viitisenkymmentä kiloa. Vaikka tämä neitonen käyttäytyy kauniisti, ei hauku turhia, ja seurailee tuttua ihmistä kuin “hai laivaa” :), ei se ole pelkkä lutuinen halinalle. Uuden kodin tulee olla ehdottomasti omakotitalossa, toisia koiria ei Loona perheeseensä kaipaa. Loona asustaa tällä hetkellä Satakunnassa, ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan.

29.10.2008 Loona etsii edelleen omaa osaavaa, laumanvartijaroduista tietävää kotia!

Loona on n. 3-vuotias laumanvartijasekoitus narttukoira.

6.10.2008 Missä viipyy Loonan oma koti? Loona on viettänyt jo puolisen vuotta elämästään omaa ihmistään odottaen. Sen luonne on pysynyt ystävällisenä ja se rakastaa edelleen ihmisiä, kokoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Lisätty kuvia.

11.8.2008 Loona odottelee yhä omaa kotiaan. Se ei ole juurikaan muuttunut vaan on yhä ystävällinen kaikille ihmisille.
Kun saavumme, kuulemme kovan, kaipaavan ulvomisäänen. Se on Loona joka istuu koppinsa suulla ja odottelee.
Kun Loonaa lähestyy se parkkeeraa itsensä mahdollisimman lähelle häkkinsä reunaa jotta sitä ylttää rapsuttelemaan ja huomiosta tyttö nauttii kovasti!
Loona on mukava lenkitettävä sillä ei se ei vedä hihnassa lainkaan ja sille tuttu tarhan työntekijä pitää Loonaa metsässä vapaana.
Kun Loona päästetään juoksemaan vapaana, se kiertää häkit muutaman kerran juosten ympäri, työntekijät kutsuvat tätä kunniakierrokseksi. Kierroksensa tehtyään lähestyy Loona minua juosten ja varaudunkin kovaan kohtamiseen, mutta viimehetkellä Loona kääntääkin kylkensä minua kohti ja parkkeeraa lähes syliini istumaan ja siihen tyttö sitten jääkin.
Tuntuu ettei Loona saa koskaa tarpeekseen ihmisen huomiosta.

26.6.2008 Lisätty Loonalle kuvia!

12.6.2008 Tarhalla käydessäni oli lämmin päivä ja Loona viettikin aikaansa kopinsuulla makoillen. Seisahtuessani tytön häkin viereen hölköttelee Loona luokseni ja istuutuu kylki häkkiin päin pyytäen rapsutuksia. Ja niistä Loona selvästi nauttii! Se ummistaa silmänsä ja korjaa asentoaan paremmaksi.
Loona ei tule toimeen toisten koirien kanssa. Se on hyväksynyt kaverikseen vain muutaman uroksen. Tästä syystä Loonalle haetaan kotia ainoana koirana!
Loonan olemuskin huokuu varmuutta ja rauhallisuutta. Se ei tee itsestään numeroa vaikka naapurihäkeissä haukutaan.

10.5.2008 Loona odottelee yhä omaa kotiaan. Tyttö on selävsti masentunut tarhalla olosta ja onkin todella innoissaan saadessaan huomiota ja päästessään lenkille. Neitokainen rakastaa rapsutuksia!
Loona on peruskoulutettu. Se osaa istua, mennä maahan ja kävelee kauniisti hihnassa.

21.4.2008 Loona on näyttävä ilmestys n.70cm säkäkorkeudessaan. Se on todella rauhallinen ja ystävällinen neitonen.
Loonan tarina on ikävän tuttu. Neitokainen oli juossut autotiellä paniikissa autoja väistellen ja niihin pyrkien. Ilmeisesti se oli autosta heitetty ulos. Loonalla on ollut pennut hiljattain, olisiko tässä syy tytön hylkäämiseen?
Loonalla on varmasti ollut hyvä koti hylkäämistä ennen. Löydettäessä se oli puhtaanvalkoinen ja sen hampaat ovat hyvässä kunnossa. Lisäksi Loona oli löydettäessä jopa hiukan tukeva.

Loona kulkee hihnassa kauniisti ja rauhallisesti. Tuntuukin että sitä on tähän opetettu. Lisäksi Loona yritti aluksi pitää häkkinsä ulosteista siistinä.
Häkissään Loona odottaa huomiota rauhallisesti eikä hauku juuri laisinkaan.
Loona rakastaa lapsia! Nähdessään kauempanakin lapsen, haluaa Loona tämän luokse. Tyttö istuu lapsen viereen ja odottelee rapsutuksia, näyttäisikin siltä että Loonan edellisessä kodissa on lapsia ollut.
Loona haluaisi leikkiä pienten pentukoirien kanssa kovasti, mutta pentujen emää, Daisia, Loona pelkää ja väistelee.
Loonalle etsitään nyt osaavaa kotia, mieluiten omakotitalosta, sillä tytön vahtivietti saattaa nousta sen kotiuduttua.

Loonan kulukorvaus on 150 euroa. Se on rokotettu, madotettu ja sirutettu ja sen mukana tulee passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.