Lola

01/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Vinttikoiramix Lola etsii koirakaverillista kotia.

8.6.2019 Lola on vielä pentu, ja tarvitsee uudelta omistajaltaan aikaa ja  jo valmiiksi koirankoulutustaitoja. Lola ei ole vielä täysin sisäsiisti, ja peruskoulutuskin on vielä edessä. Lola tulee toimeen toisten koirien kanssa, ja yksinolo sujuu hieman paremmin, jos Lolalla on koirakaveri, mielellään leikkisä, sosiaalinen ja yksinolon hallisteva uros. Lola on jonkin verran arahko, eikä Lolaa luovuteta lapsiperheeseen eikä kissalliseen perheeseen, sillä Lolalla on myös aika paljon riistaviettiä, ja varmasti kissoja jahtaa. Lola on ketterä, eikä pysy matalankaan aidan sisällä irrallaan, joten Lolaa ei voi päästää irti kuin korkeasti aidatulla alueella. Autossa Lola jännittää ja kuolaa, voi tulla puklukin, mutta Lola on matkustanut myös bussissa, jossa meno olikin helpompaa. Lola etsii kotia rivi- tai omakotitalosta, sillä ykisinolo on aika äänekästä, eikä kerrostaloelämä  näinollen tule onnistumaan. Lola on hoidossa Tampereella, minne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan

Kulukorvaus

Eläinlääkärikulut nousevat koiran rotuominaisuuksien takia korkeiksi, joten näiden koirien kohdalla kulukorvaus on 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: ma-su 19-21

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.