Ljuska

Lisätty sivulle: 2012-04-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ljuska
13.6.2012 Ljuska sai kodin Porista kotihoitopaikastaan.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

24.5.2012 Kuulumisia siitä lähtien kun Ljuska tuli eli 12.5 alkaen. Alkuun pari yötä oli vähän levotonta ja pari pissaakin tuli sisälle. Ljuska kävelee lenkillä nätisti, ei vedä, ei rähise.

Aika vähän myös haukkuu toisin kuin toinen koiramme Aatu. Autossa Ljuska matkustaa tosi kivasti. Kävimme tuossa viime viikon loppupuolella kummankin vanhempien luona ja Ljuska tekee tosi mielellään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, lapsiin suhtautuu vähän epäluuloisesti. Kumpikin koira syö nätisti omasta kupista tosin kaverin kuppi on pakko tarkistaa syönnin jälkeen.

Suurimpaa harmia on aiheuttanut Ljuskan kova kiinnostus erilaisiin hihnoihin esimerkiksi laukut ja taluttimet. Ljuska oli jo matkalla Poriin syönyt yhden taluttimen poikki ja tuossa helatorstaina meni turvavyökiinnike parempiin suihin. Myöskään kanit eivät pahemmin ole Ljuskaa kiinnostaneet. Pienen totuttelun jälkeen myös vaimon pikkusiskon kissa sopi samaan tilaan. Täysin yksin jääminen näyttää olevan Ljuskalle kova paikka. T: Ilpo ja Ella sekä Aatu ja Ljuska

***

12.5.2012 Ljuska saapui Poriin.

***

Ljuska, noin 2v.

19.4.2012 Ljuska on matkannut Tallinnan tarhalle jatkohoitoon, jossa tytölle tehdään verikokeet joista katsotaan, että terveys on kunnossa sekä sterilointi suoritetaan. Ljuska tulee toimeen toisten koirien kanssa ja luonteeltaan on superihanatyttö :) Ljuska matkustaa autossa nätisti. Lisätty uusia kuvia.

13.4.2012. Ljuska on tuotu kodista tarhalle, koska perheellä ei ollut varaa koiranhoitoon. Ikävää tässä on se, että Ljuskalla oli pennut ja pennut kyllä pidettiin, mutta emosta haluttiin eroon. Ljuska on pienehkö spanielisekoitus, joka on ihmisystävällinen.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 250 euroa.