Linda (nyk. Iitu), Tipsun pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Linda (nyk. Iitu), Tipsun pentu
5/2006 Linda muutti omaan kotiin Turkuun

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.7.2006 Terveiset täältä aurinkoisesta Turusta. Iitu on sopeutunut hyvin uuteen kotiinsa ja tulee hyvin toimeen, niin uusien naapureiden kuin perheen muiden koirien kanssa. Viime viikolla oltiin rokotuksilla ja kaikki oli hyvin. Painoa on nyt 15 kg. Iitu ei ole edes pentuna ollut mikään sylikoira, mutta kohta punnitseminen alkaa olla vaikeaa:) Korvat ovat mysteeri. Välillä voi molemmatkin korvat olla pitemmän aikaa pystyssa ja välillä vaan toinen. Uteliaana odottelen, miten lopulta käy:)

Iitu ei ole vielä sisäsiisti, mutta osaa pyytää hyvin ulos. Vahinkoja sattuu yleensä jos on yksin kotona. Niitäkin aina vaan vähemmän. Iitu on kova tekemään pahojaan silloin, kun jää esim. kauppareissun ajaksi yksin. Vesi kippo on aina väärinpäin ja keittiö lainehtii;) Vaikka onneksi sisällä on paljon viileämpää, kuin ulkona. Luonteeltaan Iitu on sosiaalinen ja aktiivinen, harvemmin on paikoillaan, siis hereillä ollessaan;) Kuumuus hidastaa hiukan tahtia, mutta onneksi Iitu osaa etsiä itselleen varjoisen ja viileän paikan. Terveisin Riina ja Iitu

***

Narttupentu, noin 4vkoa

Olen 4 viikon ikäinen nuori neiti vailla omaa kotia, tällä hetkellä asustelen Turussa, emoni on Tripsu, joka löytyy myös yhdistyksen sivuilta. Olen normaali iloinen pentu. Mahdollisesti sakemannimix, saattaa olla jopa kaukkaria, minusta tulee iso ja sen vuoksi en sovellu kerrostaloon. Luovutus alkaen 21.5.2006.