Lily

Lisätty sivulle: 2007-07-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lily
28.7.2007 Lily lähti omaan kotiin Lempäälään Mandelan ja Ronskun kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

30.7.2007 Lisätty kuvia Lilystä uudessa kodissa.

***

19.7.2007 Olipa mukava nähdä Lily-tytön reipastuneen! Poissa oli se arasteleva tyttönen, ja tilalle oli tullut häntää hurjasti heiluttava kaunokainen. :)Lily hyppi minua vasten ja sainpa siinä tohinassa muutaman pusunkin poskelle. Ihastuttava tyttö!

12.7.2007 Reg nro. 6382 on arviolta noin vuoden ikäinen tyttökoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Se on löydetty 8.7.07.

Lily on hiukan aranoloinen tyttö omassa häkissään. Se pelästyy nopeita liikkeitä ja katsoo minua alistuvasti. Lilyn kanssa pitää toimia todella rauhallisesti ettei sitä pelästytä liian äkkinäisillä liikkeillä. Tyttö astelee hihnassa aran oloisesti eteenpäin.

Lilyn häntä ajautuu erittäin helposti takajalkojen väliin ja se on koko ajan varuillaan. Lily alkaa kuitenkin pikkuhiljaa rentoutumaan ja kun pääsemme järven rantaan se juoksee vapautuneesti veteen kahlaamaan. Lilyn pentumainen käytös alkaa vihdoinkin tulemaan esille ja tämän “pitkäsäärisen” tytön askellusta on ihana seurata:).

Vietämme lenkin päätteeksi aikaa vielä juoksuaitauksessa, ja siellä Lily uskaltaa juosta jo sydämensä kyllyydestä. Vähän väliä se tulee moikkaamaan minua ja ystävääni iloisesti häntä heiluen. Lilyllä on hauska tapa istua takamukselleen ja nostaa molemmat tassut ihmistä kohti:)

Lelujen perään tyttö ei ymmärrä joten sen kanssa tuskin ollaan koskaan leikitty. Mielummin tyttö keskittyy juoksemaan ihmisen perässä ihana pilke silmäkulmassa!
Lilyn säkäkorkeus on arviolta noin 60-65cm. Toisiin koiriin se suhtautuu vielä hieman arastellen mutta ystävällisesti.

Mikäli Lilyn nykyinen omistaja ei tule hakemaan tyttöä 22.7 mennessä takaisin kotiin, odottaa Lily uutta rakastavaa kotia itselleen. Lily on valmis lähtemään Suomeen 28.7 alkaen. Lilyn kulukorvaus on 100 euroa ja uusi omistaja hakee tytön Tallinnasta yhdistyksen avustuksella.