Lilo

06.07.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Lilo etsii koirakokemusta omaavaa kotia

Lilosta otetaan kyselyjä vastaan tällä hetkellä AINOASTAAN sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Lilolle tarjota.

11.02.2024

Monirotuinen Lilo etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Lilo tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa joten tyttö sijoitetaan ainoaksi lemmikiksi. Hihnalenkeillä voi tuttujen koirien kanssa käydä lenkeillä mutta sisätiloissa Lilo ei siedä niitä tuttujakaan koiria ja tällöin ilmenee näykkimistä/puremista toista kohtaan.
Autossa matkustaa hienosti, ei hauku turhanpäiten ja pärjää kotona yksinään tekemättä tuhoja.
Lilo on osoittanut lapsia kohtaan epävarmuutta ja saattaa helposti näykätä tästä syystä Liloa ei sijoiteta lapsiperheeseen.
Lilolla on haasteita joissakin hoitotoimenpiteissä, esimerkiksi kynsien leikkuu takajalkojen osalta vaatii harjoittelua. Ei mielellään anna koskea takajalkoihin, kynsien leikkuussa on aiemmin käynyt vahinko ja kynsistä leikattu liian paljon.
Lilolle etsitään koirakokemusta ja koulutustaitoista aikuiskotia rauhalliselta asuinalueelta jossa ärsykkeitä lenkkipoluilla olisi mahdollisimman vähän. Tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan koiran riittävästä päivittäisestä liikunnan, koulutuksen ja aktivoinnin määrästä. Lilo on sisäsiisti ja odottelee uutta kotiaan Kirkkonummen suunnalla.

02.11.2022  Lilo sai kodin

13.10.2022

Kaunis Lilo saapui yhdistykselle kotia etsimään omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Lilo ottaa vieraat hyvin ystävällisesti vastaan, namipalat kelpaavat tytölle nirsoilematta. Lilon rotuperimästä löytyy huskya ja amstaffia, joten kyseessä on liikunnallinen ja aktiivinen tyttö. Lenkillä Lilo kulkee erittäin hienosti, ei vedä hihnassa eikä rähjää toisille vastaantuleville koirille. Oravia ja jäniksiä nähdessään innostuu hieman vetämään mutta rauhoittuu pian jatkamaan matkaansa. Toisten koirien kanssa tulee toimeen, tottunut asumaan ainoana lemmikkinä ja mikäli tulevassa kodissa olisi koirakaveri odottamassa tulee koirien tavata ennen kotiutuspäätöstä. Ei sijoiteta toisen narttu koiran kaveriksi mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Kissoista ei ole kokemusta eikä tietoa miten reagoisi niihin. Lapsia kohtaan Lilo on ystävällinen ja osaakin olla oikein nätisti lasten kanssa. Autolla matkustaminen sujuu ilman ongelmia, ei metelöi eikä ole pahoinvoiva. Hypähtää rennosti vieraan kyytiin ja tutkii tarkasti kaikki hajut. Yksin jäädessään on hieman vinkunut, mutta rauhoittuu sitten omalle paikalleen. Kengät ja muut pienemmät irtotavarat kuten kaukosäädin kannattaa silti laittaa poissaolon ajaksi pois esiltä, Lilo voi niitä yksin ollessaan kannella tai pureskella. Antaa hienosti tehdä hoitotoimenpiteitä, tassujen pesu sekä kynsienleikkaus onnistuu vaivatta. On tottunut asumaan kerrostalossa, rapusta kantautuvat äänet eivät aiheuta haukkumista. Lilolle etsitään kotia jossa sitoudutaan huolehtimaan päivittäin koiran runsaasta liikunnan, aktivoinnin ja koulutuksen tarpeista. Tulevalla kodilla olisi hyvä olla koirakokemusta, ensimmäiseksi koiraksi Liloa ei sijoiteta. Lilo on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vantaalla jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-pe klo 10-18

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.