Lilo

Lisätty sivulle: 2017-01-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lilo
20.01.2017 Lilo sai kodin Vantaalta

***

Narttukoira, noin 3v steriloidaan

10.01.2017 Lilolla on sujunut hoitopaikassa erittäin hienosti eikä sisäsiisteyden kanssa ole ollut mitään ongelmia. Lilo tykkää kovasti leikkiä koirapuistossa toisten koirien kanssa ja tytöstä onkin kuoriutunut aktiivinen ja liikuntaa rakastava paketti. Sisätiloissa osaa olla rauhallinen. Lilon kanssa voisi hyvinkin miettiä jotain harrastusta johon tytön energian saisi suunnattua.

04.01.2017 Lilo on erittäin kaunis ja ystävällinen colliemix tyttö, joka etsii uutta kotia. Ottaa vieraat vastaan varovaisesti tutkien, mutta hetken päästä tarjoaa tassuaan pyytäen silityksiä sekä rapsutuksia. Lilo asustaa tällä hetkellä collie uroksen sekä kolmen kissan kaverina. Tulee toimeen toisten eläinten kanssa, Lilolle etsitään kuitenkin kotia ainoana eläimenä. Ihanteellinen koti Lilolle olisi rivi-tai omakotitalossa jossa tyttö ei joutuisi paljon olemaan yksinään. Ei sijoiteta pienten lasten perheeseen koiran herkän luonteen vuoksi. Hihnassa kävelee nätisti, pihalla ollessaan haukahtelee ohikulkeville ihmisille ja koirille. Lilo on kooltaan n.45cm korkea ja painaa 20kg. Ei täysin sisäsiisti. Lilo on kotihoidossa Helsingissä ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS leikatusta narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.