Lilli (nyk. Jilly)

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lilli (nyk. Jilly)
2004 Pipsan pentu Jilly sai kodin Hyvinkäältä.

***

Kuulumisia kodista:

01/2006 Harrastuksiimme kuuluu nykyään toko, agility, haku, jälki ja pulkan veto. Mätsäreitäkin on kierrelty jo muutamiin otteisiin :) Tokoa nyt yritämme alkaa opettelemaan kunnolla, jos vaikkapa uskallaudutaan kokeilemaan BH-koetta loppu vuodesta, jos hyvin menee.. Enään kun ei toisille koirille murista lenkillä turhaan.. Voi olla että käymme kokeilemassa muutaman mölli agility kisan ja mölli toko kisan.. Ja tietty muutamat mätsäritkin kierrellään.. Kotisivummekin on muuttaneet osoitetta. Uudet sivut löytyy tästä osoitteesta.

06/2005 Nyt ero-ongelmista on päästy eroon! Meille tuli maaliskuussa 8 kk cavalier pentu ja Jilly on jättänyt kaikki tavarat, listat ovet yms. rauhaan! Nyt neidit on parhaimmat kaverukset! Ainut mistä tulee tappelu on tokon noutokapula.. Harrastuksiakin on lisätty.. Agilityn alkeiskurssi on nyt käyty, mutta esteiden suorittaminen on vielä vähän hakusessa.. Kerran ollaan jopa uskaltauduttu mätsäriin, tuloksena monirotuisten sinisten 2! Pitää katsella jos uudestaankin uskaltais käydä kokeilemassa.. Terkkuja lähettelee Jillyn poppoo

02/2005 Meillä on mennyt loppupelissä ihan hyvin.. Joitakin pieniä ongelmia on aina ollut.. Ero-ongelma esiintyy minun suhteeni. Paikat tuhotaan kun en ole kotona vaikka isäntä onkin. Paras minkä Jilly on tuhonut on imuri.. Kekseliäs ja älykäs, kukaan ei edes kuule kun Jilly tuhoo paikkoja. Toisena ongelmana oli heti pentuna että vieraat ihmiset ja varsinkin koirat pelotti. Aloimme harrastaa hakua niin ihmiset eivät enään peloittaneet. Nyt vielä välillä Jilly yrittää käydä muiden koirien päälle. Toisena harrastuksenamme on PK-tottis, sieltä olemme saaneet hyviä neuvoja ja jotain on jäänny päähänkin.