Lilleke

Lisätty sivulle: 2013-11-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lilleke
18.12.2013 Lilleke sai oman kodin.

***

Narttukoira, noin 4v.

18.11.2013 Lilleke on pienikokoinen narttukoira, joka joutui pentujensa kanssa Pärnun löytöeläintarhalle. Pennut saivat kodit ja nyt olisi Lilleken vuoro.

Lilleke on varsinainen sylikoira. Aluksi uudelle tuttavuudelle hetki haukutaan ja äristään. Kun vieras on todettu vaarattomaksi, saa tämä Lillekestä sydänystävän. Mieluisin paikka tälle on sylissä, pää kainalossa. Lilleke on pienikokoinen, noin 8 kiloa.

Lilleke tulee tarhalla muiden koirien kanssa hyvin toimeen, mutta sopii myös ainoaksi koiraksi. Lilleken kanssa tulee harjoitella vieraisiin ihmisiin tutustumista, jotta tässä tilanteessa Lilleke ei jännittäisi ja ilmaisisi tätä haukkumalla. Tulevasta kodista tulee löytyä siis hieman koirakokemusta.

Lilleke steriloidaan.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa