Likka

Lisätty sivulle: 2010-10-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Likka
2010 Likka sai kodin Turusta perheen silmäteränä.

***

Kuulumisia kodista:

07/2011 Likka on parhaillaan lomailemassa Levillä josta hän suuntaa perheen kanssa Tenon upeisiin maisemiin ja sieltä pohjois-Norjaan. Likasta on tullut hieno, aikuistuva koira, ja syömistään kengistä, silmä- ja aurinkolaseista ynnä kirjoista (!) huolimatta hän on meille rakas harrastuskaveri. Älykäs ja nopeaoppinen myös :D

***

Kuulumisia kotihoidosta Raisiosta:

5.11.2010 Likka tulee toisten koirien ja lapsien lisäksi toimeen myös kissojen kanssa. Varmaan arvostaisi koirakaveria, mutta en yhtään epäile etteikö neiti pärjäisi myös ainoana koirana.
On todella seurallinen, utelias ja leikkisä. Hirveästi haluaa osallistua kaikkeen ja olla menossa mukana. Vieraat ihmiset on aluksi vähän pelottavia, mutta kyllä niihinkin äkkiä tottuu. Kaikkea suuhun sopivaa pitäisi vähän järsiä maistiaiksi, mutta Likka kyllä tottelee myös hienosti, ja oppii nopeasti. Todella fiksu ja reipas tyttönen siis kyseessä. Vaatii ehdottomasti aktiivisen ja määrätietoisen kodin.

30.10.2010 Likka saapui Suomeen kotihoitoon Raisioon.

***

11.10.2010. Likka odottaa kotia Raplamaan hoitokodissa.

Likka on otettu hoitopaikkaan nälkiintyneenä kuuden muun pennun kanssa kahden kuukauden ikäisenä. Pennut ovat toipuneet ja viettävät aikaa hoitopaikassa yhdessä muiden pentujen kanssa. Likka on iältään 3 kuukautta ja siitä kasvaa keskikokoinen. Rotuperimästä saattaa löytyä dobermannia ulkonäön perusteella. Likka etsii aktiivista kotia, jossa on koirakokemusta ennestään sekä kodissa ollaan valmiita harrastamaan neidin kanssa. Likka on sosiaalinen koiraneiti, joka on tottunut hoitopaikassa muihin koiriin sekä lapsiin.

Likka luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus Likasta on 200 euroa. Likka tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle. Toivomuksena on, että uusi omistaja hakee Likan Tallinnasta.