Liinu

Lisätty sivulle: 2010-10-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Liinu
01/2011 Liinu sai kodin Raumalta Siiri-rottweilerin kaverina.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

12.12.2010 Liinu-tyttönen odottelee edelleen omaa kotiaan. Jospa tyttö pääsisi jouluksi kotiin, se olisikin sille joulun paras lahja! Liinu on hoidossa nykyisin Somerniemellä, jonne sitä voi mennä sovitusti katsomaan. Liinu on hoidossa tottunut olemaan toisten koirien kanssa.

06.11.2010 Liinu saapui meille kotihoitoon Pukkilaan viikko sitten. Arasta paketista kuoriutui jo yhdessä yössä melkoinen vipeltäjä. Joka paikkaan pitää ehtiä ensimmäisenä tavalla tai toisella ja kaikki on hurjan kivaa..ainakin tytön mielestä. Liinu on siis melkoisen energinen paketti.
Ihan pienillä lenkeillä tätä tyttöä ei saa väsytettyä. Onneksi meiltä löytyy koiria jotka vuorotellen peuhaavat tytön kanssa pihalla, niin saapuuhan se väsy Liinuunkin :)

Liinu tulee toimeen hienosti koirien sekä kissojen kanssa, tosin hieman niille kissoille täytyy murmuttaa kun ovat niin olevinaan eikä niitä Liinun leikit kiinnosta.

Hieman on vielä arka uusia asioita kohtaan, mutta rohkeus kasvaa kokoajan. Sisäsiisteys on melkein hallussa, pieniä vahinkoja on sattunut vaan hoitotädin liian pitkien työpäivien aikana. Yöt pystyy hyvin pidättämään ja nukkuu hoitotädin sängyn vierellä omalla paikallaan.

Opettelemme tällä hetkellä istumista ja luoksetuloa käskystä, vaikkei se Liinulle sopisikaan. Hieman on niskoja nakkeleva pikkupiru ulkona, eikä aina huvita tulla kun pyydetään. Hyppiminen ja hampailla napsiminen on puolia jotka yritetään karsia Liinusta pian pois.

Liinu on kyllä hurmaava pikku paketti,jolle toivoisin pian sen oman kodin ja sen
oman ihmisen jonka kanssa touhuta.Oma isäntä/emäntä joka olisi Liinulle se tärkein ihminen ja joka antaisi Liinulle koiran arvoisen elämän.

30.10.2010 Liinu saapui Suomeen kotihoitoon.

***

11.10.2010 Liinu odottaa kotia Raplamaan hoitokodissa.

Liinu on otettu hoitopaikkaan nälkiintyneenä kuuden muun pennun kanssa kahden kuukauden ikäisenä. Pennut ovat toipuneet ja viettävät aikaa hoitopaikassa yhdessä muiden pentujen kanssa. Liinu on iältään 3 kuukautta ja siitä kasvaa keskikokoinen. Rotuperimästä saattaa löytyä dobermannia ulkonäön perusteella. Liinu etsii aktiivista kotia, jossa on koirakokemusta ennestään sekä kodissa ollaan valmiita harrastamaan neidin kanssa. Liinu on sosiaalinen koiraneiti, joka on tottunut hoitopaikassa muihin koiriin sekä lapsiin.

Liinu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus Liinusta on 200 euroa. Liinu tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle. Toivomuksena on, että uusi omistaja hakee Liinun Tallinnasta.