Lennunif

Lisätty sivulle: 2008-04-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lennunif
04/2008 Lennu sai kodin.

***

4 kk:n ikäinen Lennunif eli Lennu on aivan mahtava paketti. Lennulta löytyy tällä hetkellä korkeutta 54cm, joten pojasta kasvaa varmasti iso. Enkä liioittele sanoessani että tähän pentuun vaan rakastuu heti. Hoitokodissa on viisi urosta joiden kanssa tämä pieni-suuri pentu tulee hienosti juttuun.

Kunnioittaa vanhempia ja suurempia uroksia,lauman pienintä tosin luulee voivansa nakittaa, kunnes saa murahduksen,josta selvästi loukkaantuneena poistuu takavasemmalle. =)

Sisätiloissa on yllättävän rauhallinen pennuksi,makoilee ja tutkailee tilannetta tai sitten poitsu vaan suunnittelee jotain meidän päänmenoksi. Ulkona pysyy hienosti pihalla vapaana,hihnassa kulkee hienosti ja rauhallisesti, välillä toki yrittää hihnaa maistella mutta lopettaa kiellettäessä. Vapaana ollessaan kuuntelee hienosti ja tulee kutsuttaessa luokse.

Kotihoitajan hitauden piikkiin menee kahdet eteisen lattialle päässeet “vahinkopisut”, muuten pojalla on hienosti sisäsiisteys hallussa. Öisin ei vahinkoja ole sattunut.

Ääninäytteitä pojasta on saatu kahdesti ja ääni on kuin ison vahdin=) Ja vahtiviettiäkin löytyy, vinkuminen ja ininä jota alussa oli melko paljon, on jäänyt melkein kokonaan pois.

Kissan kanssa elämistä ilman jahtaamista opetellaan. Vaikka elämä pojan kanssa tällä hetkellä on helpohkoa, siihen ei kannata tuudittautua jatkossa. Päättäväisyyttä tältä pojalta kyllä halutessaan löytyy ja viisaus sekä kekseliäisyys loistaa silmistä.

Tulevasta omistajasta riippuu puretaanko kekseliäisyys ja viisaus toivotulla vai ei-toivotulla tavalla.
Lennu on kotihoidossa Pukkilassa

Kulukorvaus Lennusta on 150€