Lennu

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lennu
19.9.2006 Lennu sai kodin Posiolta.

***

Kuulumisia kodista:

9/2006 Täällä sujuu hyvin. Ruoka maistuu ja vatsa on kunnossa, varsinainen teräsvatsa onkin. Punnitsin pojan kun annoin matolääkkeen, lukema oli noin kun punnitsin ensin itteni ja sitten otin jäppiksen syliin ja uudestaan vaa`an päälle. Poika painoi melkein 9kg. Silmät rähmi pari päivää sitten vielä mutta nyt ok, näytän ne vielä eläinlääkärille kun käyn rokottamassa pojan. Lennu on jo saanut monta lempinimeä, jäppistä käytetään eniten kun se on vähän sellainen jätkä vaikka pieni. Toinen on Lennu lepakko, korvien mukaan kun se viilettää korvat heiluen ja joskus sanon sitä Lennu lepppäkertuksi :) . Rakkaalla lapsella monta nimeä.. Kotona se yrittää vallata meidän bertsun makuupaikan, aika hyvin onnistuenkin. Yksi ilta Donna nukkui omalla paikallaan. Jäppis tulee siihen ja alkaa haukkumaan, kohta Donna nousee petiltä ja menee maton päälle nukkumaan ja Lennu tyytyväisenä patjalle. Kyllä meille nauru maittoi kun alle 10 kiloinen mr. ego tulee ja lähettää reilu 70 kiloisen muorin muualle nukkuun. Energiaa riittää. Pihalla oltiin eilenkin useampi tunti ja siellä se jaksoi touhuta koko ajan. Milloin annettiin kissalle kyytiä, kannettiin hevosen harjaa pitkin tallin pihaa, juostiin pallon perässä tai yritettiin kaverina raahata kuivuneita risuja ja oksia nuotiolle kun poltettiin roskia. Käytiin eilen myös ensi kertaa tiellä kävelemässä eikä poika pelännyt isojakaan tukkirekkoja. Kovasti ottaa muilta koirilta mallia ja sillä varmaan on niin helppoa ollut jättää se Donnan kanssa keskenään kotiin aina pariksi tuntia kerrallaan. Tosi hienosti jää odottamaan eikä kuulu mitään perään ja voi sitä riemua kun mamma tulee kotiin!! Osaa poika ottaa myös rennosti eikä vain tohottaa. Sitten kun rauhotutaan, sitä retkotetaan selällään ja raatona kylellään ja nukutaan. On muutenkin hienoa seurata kuinka kaveri aina oppii ja keksii uutta. Meilläkään ei ole ollut kahdeksaan vuoteen koiranpentua ja sillä onkin piristystä saada tuollainen duracell-pupu taloon. Anna-Leena

21.9.2006 Hyvin on lähtenyt sujumaan. Matka meni kotiin tosi hyvin, Lennu nukkui melkein koko ajan ja käyttäytyi tosi reippaasti vaikka matka oli pitkä.
Paljon on ollut ihmettelemistä ja uutta. Lennulla on kuitenkin peruspositiivinen asenne kaikkeen mitä se näkee ja kuulee. Imuria kateltiin tänään yläkerran portaiden puolesta välistä ja heppoja seurataan aidan takaa.
Pari kertaa on tullut kakat ja pissat sisälle mutta olemme niin paljon ulkona että asiat hoidetaan yleensä ulos. Viime yönä ei pissannut sisälle vaan aamulla tuli piiiiitkä pissa ulos.

Ruoka on maistunut vaihtelevalla menestyksellä kun sain vasta tänään tuota jahti&vahti penturuokaa, illalla katsotaan kuinka ruoka maistuu! Maha on kyllä kunnossa huolimatta siitä että söi kissan ruoat ja hevosen kakkaa.
Leluja saatiin ja on vingutettu kumisiiliä ja vedetty köyttä, pönttöharja oli myös kiva kunnes laitetiin se piiloon.

Donna-muori suhtautuu varauksella vielä Lennuun mutta se ei estä poikaa käymästä välillä härnäämässä. Yhdessä kuitenkin käydään ulkona ja sovitaan olemaan rapsutettavana samassa sylissä. Eiköhän se siitä..
Anna-Leena

***

Lennu on noin 1,5 – 2 kuukautta vanha uros pentu. Painoa on tällähetkellä vähän yli 3 kiloa. Lennu on kotihoidossa. Kaire: ” Tosi jännä pikku-mies.”