Leenu

Lisätty sivulle: 2011-01-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Leenu
4.11.2011 Leenu sai kodin Turusta.

***

9.10.2011 Kuvia sielukkaasta neidistä.

8.10.2011 Leenu tuli Suomeen Lempäälään kotihoitoon.

***

Leenu, aikuinen nuorehko narttu, odottaa kotia Raplassa.

3.10.2011 Leenun kanssa käytiin kävelemässä ja tyttö osoittautui kultakimpaleeksi. Leenu tulee toimeen hyvin muiden koirien kanssa ja tykkää kovasti ihmisen läsnäolosta. Toki Leenu on aluksi hitusen arka ja kova meteli ja uudet asiat voivat hiukan jänskättää, joihin täytyy uudessa kodissa totutella. Leenu on herkkä koiraneiti, joka etsii sitä omaa ihmistä, joka huomaa Leenun erityisyyden. Leenu on kooltaan n. 30 kg ja säkäkorkeus on n. 60 cm.

7.1.2011 Leenu ja Laima ovat siskokset, jotka on tuotu Raplaan alunperin Haapsalusta. Tytöt ovat hyvin kiintyneitä hoitajaan ja tarhaoloissa ne ovat tulleet toimeen toisten koirien sekä lapsien kanssa. Leenu on keskikokoinen saksanpaimenkoirasekoitus.

Leenu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Leenu noudetaan Tallinnasta. Leenu tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Leenusta on 250 euroa.