Leedin Uku

Lisätty sivulle: 2012-11-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Leedin Uku
7.12.2012 Uku sai kodin Loimaalta

***

Urospentu, 2,5kk (synt. 20.8.2012)

6.11.2012 Uku on lähes musta nallukka, pentueen kiltein. Kaikki pennut ovat tottuneet tarhalla lapsiin ja tulevat hienosti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Pennut ovat sosiaalisia ja iloisia, aktiivisia ipanoita. Pennut elävät tarhalla ulkohäkissä, eivätkä ole sisäsiistejä – sisäsiisteyden opettelu on uudessa kodissa edessä, samoin perus käytöstavat, hihnakävely yms arkiset asiat.

Leedin pennut ovat nyt luovutusiässä ja voivat alkaa etsiä omia kotejaan suomesta, virolaisten kotejen varausten peruunnuttua. Leedin pennut ovat nyt noin 2,5kk ikäisiä ja ovat juuri saaneet rabiesrokotuksen. Rokotusten puolesta pennut ovat valmiita matkustamaan omiin koteihinsa joulukuun alusta alkaen. Pentueen emo Leedi on todella kaunis, siro, pitkäkarvainen ja hyväkäytöksinen koira. Leedi on todella rauhallinen ja tasapainoinen, pennuistaan loistavasti huolehtiva emo.

Pennut ovat kaikki hyvin pörröisiä ja heistä oletettavasti kasvaa emonsa kaltaisia pitkäkarviaisia kaunokaisia. Emo on n. 45cm korkea ja painaa n. 15kg. Pentueen isästä ei kuitenkaan ole tarkaa tietoa, joten pennut voivat kasvaa emoaan suuremmiksi.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.