Leedi

Lisätty sivulle: 2016-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Leedi
10.3.2017 Leedi sai kodin Virosta.

***

Narttukoira, noin 5 v, steriloidaan

6.9.2016 Leedi on tullut tarhalle kesäkuun alussa ELSin ( Eestin eläinsuojeluyhdistys) kautta.

Leedi on arahko koira, joka saattaa jäädä kokonaan huomaamatta tarhalla käydessä. Tyttö makoilee koppinsa suojissa ja se selvästi väistelee vieraita ihmisiä. Arkuudestaan huolimatta Leedi ei kuitenkaan ole aggressiivinen. Tutun tarhan työntekijän kanssa Leedi lähtee mielellään ulos kopista ja hihnan päässä tyttö käveleekin melko mukavasti.

Leedi kaipaa itselleen koirakokemusta omaavaa kotia jossa sille annetaan tarpeeksi aikaa ja tilaa totutella uuteen ympäristöön. Herkän ja epävarman Leedin omistajan tulee sitoutua siihen sen loppuelämäksi. Leediä ei luovuteta lapsiperheeseen. Leedin säkäkorkeus on arviolta noin 60 senttimetriä.

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.