Leea

Lisätty sivulle: 2014-11-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Leea
1.2.2015 Leea sai kodin Vaasasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.6.2017 Tässä Leealta kesäterveisiä,tyttö tykkää köllötellä ja piehtaroida nurmikolla! Leea lähettää paljon terveisiä ja toivottaa onnea kodin saamiseen kaikille kodittomille <3

7.9.2016 Leea on nauttinut kesästä ja mökkeilystä ja paljon on oltu koirapuistoissa. Leealle erityisen rakas on “oma sisko” Nelli-koira joka on muuttanut meidän perheeseen pari kuukautta Leean jälkeen. Leea on meidän koko perheelle tosi rakas ja saa paljon huomiota ja pitkiä lenkkejä joista nauttii:) Mukavaa syksyn alkua ja kiitos kun teette arvokasta työtä!

05/2015 Kuvaterveisiä Leealta!

***

Leikattu narttu, noin 2 v.

17.11.2014 Leea on yksi kymmenestä koirasta, jotka huostaanotettiin huonoista oloista. Kaikki kymmenen koiraa elivät pienessä asunnossa ilman ulkoilulenkkejä. Ainoa ihmiskontakti oli koirien omistaja. Asunto oli täynnä roskia ja likaa, koirat täynnä kirppuja. Koirat ovat olleet Tallinnan tarhalla noin kaksi kuukautta. Koirat ovat hoidettu ja lääkitty, ja nyt potentiaalisimmat koirista etsivät omia koteja.

Leea on ystävällinen, hieman ujo tyttökoira. Leea tulee kuitenkin uudenkin ihmisen luokse haistelemaan ja ottaa mielellään herkkuja taskusta. Myös rapsutukset kelpaavat tytölle. :)

Leea tulee toimeen muiden koirien kanssa. Leea etsii rauhallista kotia, jossa voisi olla reipas koirakaveri.

Leea on pienehkö, säkä noin 35-40 cm.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.