Latse

Lisätty sivulle: 2015-02-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Latse
5.3.2015 Latse sai kodin Hangosta.

***

Leikattu narttu, noin 4 v.

28.2.2015 Latse tuli kotihoitoon Helsinkiin.

2.2.2015 Latse on yksi kymmenestä koirasta, jotka huostaanotettiin huonoista oloista. Kaikki kymmenen koiraa elivät pienessä asunnossa ilman ulkoilulenkkejä. Ainoa ihmiskontakti oli koirien omistaja. Asunto oli täynnä roskia ja likaa. Koirat ovat olleet Tallinnan tarhalla nyt useamman kuukauden. Koirat ovat hoidettu ja lääkitty, ja nyt potentiaalisimmat koirista etsivät omia koteja.

Latse sai tarhalla pennut, jotka ovat matkanneet omiin koteihin ja nyt emokoira etsii omaa kotia. Latse on ystävällinen, aluksi hieman ujo tyttökoira. Latse tulee kuitenkin uudenkin ihmisen luokse haistelemaan ja ottaa mielellään herkkuja taskusta. Myös rapsutukset kelpaavat tytölle. Latse asustaa häkissä yhdessä uroskoira kanssa. Rauhallisessa ympäristössä Latse käy mielellään lenkillä ja se kävelee erittäin rauhallisesti.

Latse tulee toimeen muiden koirien kanssa. Latse etsii rauhallista kotia, jossa voisi olla reipas koirakaveri. Latse on pienehkö, säkä noin 35-40 cm ja se painaa n. 10kg.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.