Lassi

Lisätty sivulle: 2012-11-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lassi
6.12.2012 Lassi sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.1.2013 Pakko sanoa että mainio kaveri on meille kotiin tullut. Paljon iloa tuonut meidän pojalle ja meille!

3.1.2013 Hei! Meillä on mennyt erinomaisen hyvin. Poika on kasvanut mielettömän paljon, on jo aika iso poika :D Alussa oli pahaa ripulia ja vatsan turvotusta, mutta 3 kertaa annoin matokuurin niin nyt hän voi mainiosti eikä ole enää turvotusta tai ripulointia. Ollaan kovasti koulutettu ja hyvin on oppinut tottelemaan. Kiltti pieni koira :) Tuhoja ei ole vielä paljon tehnyt ja mielettömän positiivinen pieni kaveri. Tykkää leikkiä kaikkien kanssa ja tulee hyvin toimeen lasten kanssa. :)

***

Urospentu, n. 2-3 kk (marraskuussa 2012)

6.11.2012 Lassi on yksi kahdeksasta pennusta, jotka oli hylätty pahvilaatikossa metsään. Osa pennuista on saanut Virosta kodin. Lassi, Lenny, Laila, Lilja ja Lydia etsivät kotia Tallinnan tarhalla. Pentujen perimässä on todennäköisesti palveluskoirarotuja ja laikaa, sekä mahdollisesti collieta/snautseria, joten sitä ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Tulevalla kodilla on hyvä olla kokemusta kyseisistä roduista, koska pennut tarvitsevat tapa-ja tottelevaisuuskoulutusta kasvakseen kunnon yksilöiksi.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira steriloidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 €.