Lasse

Lisätty sivulle: 2009-06-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lasse
4.9.2009 Lasse sai kodin Turusta!

***

Kuulumisia kodista:

Lassella on kodissaan kaverina vanhempi tyttökoira Fanni.

25.11.2009 Lisätty kaksi hulvattoman ihanaa kuvaa, Lasse lempiasennossaan ja Lasse emännän sylikoirana!

21.10.2009 Käytiin eilen kastraatiossa. Lasse vinkui koko päivän ja illan joten hain illalla pojalle vielä lisää lääkettä. Ei auttanut vinkumiseen…Kipua ei ilmeisesti paljon, mutta kauluri ja sekava olo varmaan harmittivat. Yö meni melko hyvin, mitä nyt Fanni halusi keskellä yötä kakkalle (klo:2.15). Kello soi aamulla seitsemältä ja Lasse onnensa kukkuloilla, kun mamma taas heräsi. Koirian omistajan arki ei aina ole niin ruusuista! Aamulenkki meni hyvin ja pojalle ruoka maistui loistavasti:)

Terveisin;
Johanna

18.10.2009 Lasse on niin kova menijä ettei meinaa saada kunnon yhteiskuvaa…Fannilla on punaiset ja Lassella siniset valjaat.

Edelleen menee hyvin. Lasse rassukka on ihan sekaisin, kun meidän kerrostalossa on kaksi kiimaista narttua, berhantilainen ja Englannin bulldoggi johon Lasse on varsinkin hyvin rakastunut. Kastraatioon mennään pian jotta poika vähän rauhoittuisi.

Lasse rakastaa kaikkia narttuja ja machoilee uroksille. Leikatut urokset hän kyllä hyväksyy. Varsinkin eräs tanskandoggi (leikattu) uros on Lassen hyvä kaveri.
Lenkkeily ulkona sujuu hyvin. Lasse merkkailee puolen tunnin lenkillä varmaan sata kertaa;) Tarkkana saa kyllä olla, koska muutaman kerran hän on “hyökännyt” polkupyöräilijää kohti. Varsinkin jos polkupyörässä on joku lisäosa esim. peräkärry on se Lassen mielestä epäilyttävä. Lisäksi kaikki äkkinäiset tapahtumat kuten puun takaa juoksevat lapset huutaen saavat Lassessa räkytyskohtauksen.

Eroahdistusta on ollut jonkin verran. Yleensä meillä on aina joku kotona, mutta nyt ollaan harjoiteltu parin tunnin yksinoloa. Poika ei ole rikkonut tai repinyt mitään vaan haukkuu ja vinkuu kun jää yksin. No tämä oli odotettavissa joten kyllä se varmaan rauhoittuu ajan myötä. Lasse on kova karkailemaan ulko-ovesta ulos joten tarkkana saa olla.

Muuten Lasse on rauhallinen mussukka joka rakastaa yli kaiken rapsutusta ja ihmisen kosketusta:)

Terveisin;
Johanna

16.9.2009 Olin Lassen kanssa eilen eläinlääkärissä ja kaikki oli kunnossa. Eläinlääkäri kehui Lassea (poika oli ihan lunki ja jopa nukahti hoitopöydälle) ja Rekku Rescuen koiria.
Sanoi, että kaikki jotka hän on nähnyt (siis Rekku Rescue koirat) ovat olleet hyväpäisiä.

Lasse on aivan valloittava persoona. Fannin kanssa on mennyt hyvin, vanha mummo jopa välillä innostuu leikkimään. Lasse rakastaa rapsutusta ja on jo hyvin rentoutunut.
Aamulla kun nousin tavallista aikaisemmin niin kumpikin koira vain kuorsasi patjallaan eikä viitsinyt tulla tervehtimään. Vasta kun herätin nuorimman lapsen puoli tuntia myöhemmin Lasse jaksoi nousta…No lenkillä virtaa riitti.

Lasse ei vedä remmissä enää, mutta uroskoiria räkyttää ja “pelottavia” koiria.
Ulkona muuten sujuu lenkillä hyvin. Koirakouluunkin menemme, varmaankin loppu syksystä.

Ihanan koiran saimme. Kiitos!

Terveisin;
Johanna

***

Lasse on 1-2 vuotias uros, joka muistuttaa labradorinnoutajaa mutta on hieman pienempi. Lasse haluaa ihmisen läheisyyttä ja pitää kovasti lapsista!

25.6.2009 Lasse on ketjussa Valgan tarhalla, heti ensimmäisessä kopissa oikealla, kun tullaan portista sisälle. Tarjoan Lasselle nameja, ja se ei oikein aluksi tiedä uskaltaisiko lähestyä minua. Sitten se rohkaisee mielensä ja tulee hakemaan namia ja rapsuteltavaksi.
Päätämme lähteä lenkittämään Lassea ja valokuvaamaan sitä. Lasse kulkeekin melko mukavasti hihnassa ja urosmaisesti merkkaa melkein joka puskan;)
Läheltä lähtee rusakko juoksemaan, ja Lassen kyllä tekisi mieli lähteä perään.
Lasse piti kovasti vedestä, joten uiminen olisi varmaan pojalle mieleen!

Lasse luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Lassen tallinnasta.
Kulukorvaus 150 euroa.