Lancelot

Lisätty sivulle: 2006-12-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lancelot
4.2.2007 Lancelot sai kodin Järvenpäästä.

***

Kuulumisia kodista:

16.2.07 Heippa! Pahoittelen että en ole viikkoon kirjoitellut, varsinkin kun juuri pääsit kiitelemästä että pidän hyvin yhteyttä, mutta meillä on ollut paljon touhua ja tohinaa lancen kanssa!
Hurjan hyvää kuitenkin pojalle kuuluu, “isukin”, eli avomieheni matin lance tapasi ekan kerran viime perjantaina ja voi sitä riemua kun tuli uusi leikkikaveri! Sitten kun poika huomasi, ettei matti lähekkään pois, se alkoi hieman kokeilemaan että mikäs tämä onkaan miehiään! Mitään ongelmia ei kummiskaan ole tullut vastaan ja lancelot jopa itkusti hieman maanantaina kun matti lähti takaisin kouluun…:)
Lenkeillä olemme saaneet käydä ihan rauhassa ja täällä on paljon kävelyteitä ja metsäpolkuja, kertaakaan ei ole tullut vielä vastaan “koirilta kielletty” merkkiä!:) Myös veljeni luona olemme vierailleet ja lance on aivan rakastunut pieneen tauno-marsuun, poiketen marsujen normaalista käytöksestä tämä juoksee suoraan häkin viereen kun näkee pojan ja huutaa perään *puiit puiit pot pot*! =D
Mutta tässä on pienet kuulumiset ja pari kuvaakin! Kirjoittelen taas myöhemmin ja kairelle terveisiä meiltä kaikilta!!:o)
T:Salla ja Lance sekä Matti

5.2.2007 heips! ensimmäinen yhteinen päivä alkaa olla pulkassa ja ollaan pärjätty hienosti! poika on melkoinen vekkuli ja keksii kaikenlaisia temppuja, mutta on varastanut sydämeni aivan täysin ja tehnyt miusta super onnellisen ihmisen!=D käytiin tutkimassa päivällä hieman lähimaastoja ja huomattiin että talojemme takaa lähtee pitkä haaroitteleva metsä polku, jota tutkiessa meni hyvä tovi. uskomattoman energinen pakkaus, touhua on kyllä piisannut joka väliin ja hyvin mieluisaksi leluksi on tullut lancea itseään suurempi jääkarhu-pehmo;D nyt poika nukkuu tyytyväisen näköisenä eteisessä minun aamutoffeleiden kanssa, mut illalla oli myös hieman itkeskelyä hetkittäin, ikävöintiä? se kummiskin unohtu hyvin nopsaa, kun alotettiin pieni pallo leikki mielen piristykseksi :) jalalle poika on laskenut hyvin painoa, ainoastaan loikkiessa on käyttänyt vain kolmea ja istuessa lepuuttaa välillä. syliin lance tahtoo vähän väliä (onneksi ei ole mikään kuuskyt kilonen… ) ja on hurjan tarkkaavainen kaikesta mitä teen ja tykkää osallistua! ystävillä ja perheellä on jo kova hoppu tavata lance ja miulla on ollut täysi työ selittää etten voi vielä reissata pojan kanssa, tarvii saada matilta (avoukkoni :) )kamera takas että saa kuvia kaikille uteliaille ja myös teillekkin. matkaamme nyt vielä iltalenkille, mutta kirjoittelen sinulle huomenna uudestaan mitä kuuluu ja pidän muutenkin ajan tasalla lancen jutuista! :)

5.2.2007 Heipsan! me päästiin eilen hienosti perille järvenpäähän, hiukan Lance otti stressiä laivasta nousun aikana,kun vähän väliä joku humalainen tollo yritti tulla käsi ojos kohti, mut jo auto matkal hän rauhottu ja nukahti hetkeks. kotio päästyä me molemmat syötiin hieman iltapalaa ja sit mentiin tutkimaan takapiha, siel lance veti ihan mielettömiä ilo spurtteja ja mylläs pihan aika hyväks! =D mie meinasin aivan totaalisesti tikahtua nauruun sitä katsellessa! yö suju yllättävänkin hyvin,lance nukkui vuoron perään vieressäni ja lattialla omalla filtillään, kerran se herätti miut joskus kolmelta yöllä ja mie unen pöpperössä luulin et on aamu ja lähettiin pihal =D muuten uni maistui sillekkin hienosti. mitään epänormaalia levottomuutta en ole viel tähän mennes huomannut, lance leikkii ja koheltaa mielestäni aivan normaalin nuoren koiran tapaan, mut kuuntelee todella hyvin kun ohjaan tai alan muuten höpötteleen:) perässä seuraa aika paljon ja vahtii tekemisiäni, mut on ainakin vielä toistaseks osannut levähtää eteiseen ilman minua ja veskis olen saanut käydä. mutta katsotaan mitä seuraa jatkossa, luulen että kirjoitan sinulle vielä tänään uudestaan ja kertoilen lisää miten meillä on mennyt ensimmäinen koko päivä:) terveisin: salla&lancelot

12.1.2007 “Lance” on kehittynyt hyvin ja ollut yksinkin kotona. Tietysti hyppii ilosta kun tullaan, mutta ei ole viitteitä eroahdistukseen. Lasten kanssa poika tulee hyvin toimeen ja rakastaa leikkiä tennispallolla.
Lancelot on hieman nirso ruoan suhteen, koti-ruoka on selvä suosikki. Pikku hamsterit kiinnostavat myös paljon, mutta käärmeistä ei välitä.
Perheen äidin kanssa Lance odottaa, että kuljetuspalvelu toimii portaissa ja hänet kannetaan, mutta perheen isän kanssa tulee itse ylös.(n.4+4 askelmaa)

***

19.12.2006 Viron pelastuspartion miehistö löysi Lancelotin auton alta ja toi Tallinnan loomade hoiupaikiin. Pennulta löydettiin mikrosiru jonka perusteella hälytettin paikalle omistaja, joka yritti kieltää omistavansa tämän koiran. Lancelot oli loukannut toisen etutassunsa pahasti. Omistaja allekirjoitti tarhalla luovutuspaperit ja maksoi nukutusmaksun. Hän sanoi, että pentu karkailee kotoa ja asioi lapsen huoneeseen. Kun tarhan eläinlääkäri tutki Lancelotin tassun, huomattiin että vamma oli vakava ja liian kallis hoidettavaksi. Lancelot päätettiin nukuttaa. Tällöin eräs Rekku Rescuen edustaja sattui osumaan paikalle, ja tuloksena oli se että Lancelot päätettiin leikata lahjoitusvaroilla.

Tarhan lääkäri kehui Lancelotia, joka oli kauniisti antanut ottaa röntgen-kuvat ilman rauhoittavia sekä muutenkin käyttäytynyt todella hienosti. Maanantaina 18.12 hänet leikattiin Billy-eläinklinikalla. Leikkaus sujui hyvin ja Lancelotin tassun pitäisi parantua täysin. 28.12 otetaan tassusta tikit pois.

Lancelot on tällä hetkellä noin 7kk (synt.toukokuussa 2006) vanha “pikku-mies”, joka muistuttaa minikokoista saksanpaimenkoiraa. Poika on peräisin venäläisestä perheestä ja hänen nimensä on ollut tähän asti Dunai.
Tämä rohkea poika kuitenkin tarvitsi arvoisensa nimen, joten nyt tunnemme hänet Lancelotina.

Poika on rokotettu ja sirutettu, eli niiden puolesta hän olisi valmis lähtemään heti. Leikkauksesta toipumiseen menee kuitenkin noin 6 viikkoa, jonka jälkeen Lancelot vasta annetaan uuteen kotiin. Hänen ex-omistajansa oli kuitenkin tarpeeksi ystävällinen suostuakseen tapaamaan rekkurescuen edustajan, sekä tuomaan Lancelotin passin, jotta hänen matkansa uuteen kotiin tulisi olemaan vähemmän karikkoinen.

Lancelot, reg 4433 odottaa Tallinnan loomade hoiupaikissa omaa rakastavaa kotia, jossa olisi koirakokemusta jo entuudestaan.