Laki

25.07.2013

Alkuperä: Viro

06.08.2023  Laki sai kodin

***

1.1.2024 Kuulumisia omasta kodista:

Lakilla pyyhkii hyvin! 😍
Laki tuli meille, loppuelämän kotiinsa, elokuun alussa 2023. Eli yhteistä taivalta on meillä takana nyt jo noin 5kk. Kaikki on sujunut oikein mallikkaasti, minkäänlaisia ongelmia ei meillä ole ollut. Lakilla oli korvatulehdus meille tullessa, ja historiassa lähes vuosittain, mutta korvat eivät ole vaivanneet sen jälkeen kertaakaan.

Lakia vastassa oli koirapapparainen Toby (11w) sekä kissamme Ruska (18w). Eniten mietitytti kissan suhtautuminen, mutta sekin meni paremmin kuin osasin odottaakaan! Koirat olivat tavanneet toisensa kerran aiemmin ja selkeästi muistivat toisensa 😊 pojilla menee hyvin jutut yksiin, eikä heidän välillä ole ollut minkäänlaista kähinää.

Täällä maalla koirat ovat saaneet juoksennella vapaana eikä ensimmäisinä päivinä paljoa kävelyaskelia näkynyt 😁 satoaikaan omistajille tuli kiire kerätä viinimarjat, karviaiset, omenat ja luumut talteen ennen kuin harvennusmestari Laki tuli apajille 😅

Laki on aina valmis, oli sitten kyse ulkoilusta, palloleikkeistä tai autoilusta. Laki onkin saanut lempinimen Touhu-Tahvo 😁 Kaikki vieraat se on toivottavanut tervetulleeksi häntä heiluen, ja käyttäytynyt hyvin myös kyläreissuilla. Oikein mallikelpoinen on tämä papparainen 😍

Olemme onnekkaita ja kiitollisia, että kymmenien kotiehdokkaiden joukosta juuri meidät valittiin Lakille. Meidän kanssamme papparainen saa elellä rakkaana perheenjäsenenä niin kauan kun yhteistä aikaa meille annetaan ❤

***

03.07.2023

Tottelevainen Laki etsii uutta kotia, jossa pääsee nauttimaan aktiivisista eläkepäivistä. Laki on entinen opaskoira ja tottelevaisuus sillä onkin loistavasti hallussa. Laki osaa perusjutut ongelmitta ja sen kanssa on helppo toimia tilanteessa kun tilanteessa. Laki on ihmisystävällinen ja kiltti, uudet ihmiset se ottaa vastaan häntä heiluen ja rapsutuksia pyytäen. Laki nauttiikin kovasti ihmisen seurasta ja huomiosta.

Laki asuu tällä hetkellä sijaiskodissa kerrostalossa kaupungissa ja kulkeminen julkisilla niin ratikalla kun bussillakin sujuu ongelmitta. Matkustaessa Laki pistää yleensä ensimmäisenä jalkoihin maate, josta se rauhallisesti katselee ympärilleen. Kerrostalossa asuminen ei myöskään tuota Lakille ongelmia, toki hissi tulisi talossa olla. Yksinolot sujuvat Lakilta myös hyvin. Laki ei ole tuhonnut mitään, eikä metelöinyt yksin jäädessään.

Toisten koirien kanssa Laki tulee hyvin juttuun ja toisten koirien ohitukset lenkillä menevät ongelmitta. Laki nauttii pitkistä lenkeistä ja voisikin ulkoilla loputtomasti. Lakilla on ruoka-aineherkkyyksiä ja ruokavaliona on hypoallerginen nappula ja tähän tulee tulevan kodinkin sitoutua. Ihan pienten lasten perheessä Laki ei ole aiemmassa elämässään asunut.

Laki asuu sijaiskodissa Helsingissä, jonne Lakiin pääsee sovitusti tutustumaan.