Lajsa

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lajsa
05/2006 Lajsa sai kodin Haapajärveltä kahden muun koiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

15.12.2008 Kuvia Lajsasta ja kaveristaan Pate kanista.

26.4.2007 Hei! Tässä pari tuoreempaa kuvaa Lajsasta. Toisessa kuvassa Lajsa on lempilelunsa kanssa ja toisessa tyttö on toisessa lempipaikoistaan eli saunassa Pepin kanssa.

terv. Piia

12.4.2007 Lajsalla tulee kohta puolin vuosi täyteen meidän perheen vahvistuksena, kerta kaikkisen ihana tyttö. Sohvalle ei pääse niin salaa menemään etteikö tyttö kömpisi heti syliin . Siinä sitten istutaan sylitysten ja jos on hetken, että ei muistakkaan rapsuttaa tai silittää alkaa tyttö tassulla antamaan muistutusta… Niin ja ihana tapa tullut nyt tässä vuoden aikana, illalla vähän ennen kuin rauhoitutaan nukkumaan, tytön pitää saada pestä äipän tai iskän kädet… Siinä sitä saatetaan olla pitkäkin tovi kun tyttö nuolee silmät kiinni ja sitten voi nukahtaa.

Lenkillä tyttö kulkee kuin enkeli, ei revi hihnassa ja antaa muiden jalankulkijoiden mennä rauhassa, ei mekasta ja ärise. Omalla pihalla Lajsa saa olla vapaana kuin myös tuossa naapurin pihassa jossa äitini asuu. Lajsa pitääkin todella paljon kun saa juosta toisen koirakaverinsa Safin kanssa vapaana ja ottaa painiotteluita . Auto on kiva paikka, sieltä on niin kiva katsella maisemia ja seurata näkyykö toisia koiria. Autosta ei maltettaisi tulla ollenkaan pois. Saas nähdä miten tänään käy kun mennään käymään eläinlääkärillä, huomasin tuossa että rokotukset on menossa vanhaksi niin lähdetään ne hakemaan ja muutenkin saa tohtori tehdä pienen tutkimuksen että kaikki ok.
_________________
Lajsa, Safi ja Pepi

05/2006 Lajsan ensimmäinen viikko uudessa kodissa on mennyt todella hyvin, mitään katastrofeja ei ole ollut. Oli onni, että minulle sattui kolme vapaapäivää juuri siihen kun Lajsa tuli kotiin. Aluksi oli pienen pieni epäilys mielessä kun oli tiedossa, että Lajsa ei kaikkia ihmisiä välttämättä hyväksy heti “omakseen” vaan se epäilys häipyi saman tien kun Lajsa asteli ulko-ovesta sisään. Ensimmäiseksi tyttö kiersi koko talon, haisteli asukkaat ja paikat. Lajsa tuli heti luo rapsuteltavaksi ja hoidettavaksi ja kun istahti sohvalle, tyttö kiipesi heti syliin :). Ihmisasukkaitten kanssa tyttö oli hyvät kaverit heti, vaan kahden vanhemman koiramme kanssa tyttö oli hieman arka aluksi. Pepin kanssa Lajsan oli helpoin tutustua kun Pepi ei yrittänyt väkisellä heti olla kaveria. Safin kanssa tutustumisessa ja totuttelussa meni hieman kauemmin kun Safi ei antanut Lajsalle hetken rauhaa sillä seurauksella, että Lajsa vetäytyi paljon omiin oloihinsa. Nyt kaikki kolme koirulia ovat hyvät kaverit keskenään ja Safin kanssa Lajsa ottaa välillä aina painiotteluita.

Alusta asti Lajsalle on ruoka maistunut hyvin ja maha on toiminut ihan normaalisti eli jos tyttö on ikävöinytkin tai ollut kodin vaihdosta stressaantunut, ei se ole sinne puolelle ainakaan vaikuttanut. Lajsa on täysin sisäsiisti, mikä on todella hieno asia. Yksi vahinko on tullut sisälle, mutta se on unohdettu ja anteeksi annettu :). Hihnassa Lajsa kulkee todella kiltisti, ei vedä ollenkaan. Jos emäntä tai isäntä ei pysy tytön vauhdissa mukana ulkoillessa, Lajsa tulee luo ja istuu viereen katsomaan tilannetta. Vielä ei olla uskallettu pitää tyttöä vapaana, ajateltiin ensin kunnolla totuttaa Lajsa uuteen kotiin ja paikkoihin ja sitten päästää vapaana juoksemaan ulkona. Kaiken kaikkiaan Lajsa on todella ihana ja kiltti tyttö. Ollaan erittäin iloisia ja onnellisia, että saimme tytön tänne sekalaisen saurakuntamme jatkoksi :). Kiitos vaan Marittalle Rekku Rescuehen ja Hannelle kotihoitopaikkaan, teette kaikki todella hienoa työtä. Terveisin Piia, Harri, Lajsa, Pepi ja Safi

***

Lajsa on noin noin 1-vuotias 45-50 cm korkea hyvin kaunis vaalea saksanpaimenkoira-laikamix. Lajsa asustaa yhdessä Ninahin kanssa. Tulevat hyvin toimeen keskenään. Lajsa on leikkisämpi näistä kahdesta. Rauhallisen oloisia molemmat. Hakevat vähän tukea toisistaan. Rohkaistuvat varmaan kun pääsevät sinne omaan kotiin. Eivät haukkuneet turhia.