Kuzma

Lisätty sivulle: 2013-03-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kuzma
12.5.2013 Kuzma sai kodin Kuopiosta.

***

Kuulumisia kodista:

26.8.2013 Kuvaterveisiä Kuzmalta!

***

Kastroitu uros, noin 10 kk, kotihoidossa Somerolla/Somerniemellä.

8.5.2013 Mä olen pikku mies Kuzma ja tulin tänne Suomeen etsimään sitä omaan kotia. Olen aivan mainio pikku kaveri. Kaikki ihmiset ja koirat mitä olen tavannut, olen myös tervehtinyt ystävällisesti ja ihmiset ovat ihastuneet minuun. Remmissä osaan kävellä ja osaan pyytää ulos kun mulla on hätä. Leikkiminen on kivaa ja pallot on pop ja pehmolelut on siinä ihan kakkosena. Syön pentunappulaa ja savuluita on kiva pureskella. Yöt olen nukkunut sikeästi hoitomamman kainalossa. Olen kaikin puolin valmis omaan kotiin. Asumismuoto voi olla mikä vaan, mutta omakotitalo olisi ihan paras juttu. Koirakaverikin vois olla vaikka joku kiva tyttö tai jo vaikka hitusen vanhempi uros. Täällä en ole välittänyt ohi ajavista autoista enkä talon omien koirien haukkumisistakaan. Mun kanssa vois alkaa harrastaa vaikka mitä olen nopea oppimaan uusia juttuja:)
Soittele ja sovitaan koska tapaat minut livenä joko Espoossa (jonne pääsen mukaan työpäivien ajaksi) tai Somerniemellä.

5.5.2013 Kuzma saapui Somerolle/Somerniemi kotihoitoon.

***

23.3.2013 Kuzma on aivan ihana ja hyvin kontaktia ottava nuorimies. Nyt oli oikein rauhallinen, käveli nätisti hihnassa, kiltti. Kaipaisi varmasti kotia, jossa harrastettaisiin jotain, sillä potentiaalia varmasti löytyy. Osasi istua käskystä. Vaikutti muutenkin siltä, että ehkä joku tarhalla olisi tätä jo hieman kouluttanut. Komeakin kaiken lisäksi.

7.3.2013 Kuzma on noin 7 kuukauden ikäinen leikattu saksanpaimenkoira uros mix Tallinnan tarhalla. Kuzma on kova haukkumaan kun sen häkkiin menee, mutta rauhoittuu kun pääsee lenkille. Kuzmalla on nuoren koiran riekkumista, hihassa roikkumista, näykkimistä, jonka tähden on ensiarvoisen tärkeää tuo tottelevaisuuskoulutus.

Ei ensimmäiseksi koiraksi eikä pienten lasten perheeseen. Kuzma on viisas koira ja sen kanssa olisi hyvä käydä tottelevaisuus kurssi. Jäljestys tai joku muu haku aktiviteetti olisi varmasti hyvä Kuzman luonteelle. Kuzmaa ei luovuteta kerrostaloon haukkuherkkyyden vuoksi. Kuzma omaa todennäköisesti myös vahtiviettiä, josta haukkuherkkyys johtuu.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250 e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.