Kustimus

Lisätty sivulle: 2008-03-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kustimus
1.9.2008 Kustimus sai kodin Karstulasta.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

1.8.2008 Kustimuksen hoitaja on muuttamassa syksyllä eikä voi ottaa Kustimusta mukaansa, tästä syystä olisi Kustilla kiire löytää se oma kotinsa.
Kustimus on rauhoittunut paljon viimenäkemästä. Se ei enää hypi eikä pompi vasten vaan odottelee nätisti että sen luokse pääsen. Kusti on sulaa vahaa käsissäni ja heittäytyy nopeasti selälleen tarjoten mahaansa rapsuteltavaksi.
Hihnassa Kusti vetää jonkin verran ja varsinkin ohitustilanteissa saa poikaa pidellä tosissaan. Kusti ei vieläkään pidä toisista eläimistä aluleellaan ja kertoo sen kuuluvasti.

Kaikki ihmiset sensijaan ovat kyllä Kustin mieleen. Kustin perheessä voisikin olla kouluikäisiä lapsia, sillä niistä Kusti tykkää ja touhuaa niiden kanssa mielellään. Mökillä Kustia pystyy kuulemma pitämään vapaanakin ja se pitää hoitajansa silmissään, mutta nykyisessä pihassa vapaanapito ei ole mahdollista läheisen tien ja siellä kulkevien koirien vuoksi. Ne kun pitää haukkua ja rähjätä kauemmas.

Kustin tulevan kodin olisi hyvä sijaita omakotitalossa, sillä Kusti viihtyy pihalla suurimman osan päivästä ja välillä öisinkin sinne pyytää.
Kusti antaa harjata itsensä hienosti ja nauttiikin siitä kovin, myös pesu on sujunut. Mökkeillessä oli Kustista löytynyt myös vesipedon vikaa ja poika olikin uinut pitkiäkin matkoja. :)

Kustin omistaja saisi olla koirakokemusta omaava, koulutukseen ja pieneen vaivannäköön valmis. Sopivasti rajoja ja rakkautta ja koulutusta ja Kustista saa joku itselleen oivat kaverin!

Kustimus on nuori (n. 1-vuotias), kouluttamaton uroskoira. Korkeutta pojalta löytyy noin 70 cm ja paljon voimaa myös. Kustimus tarvitsee peruskoulutuksen ja parhaiten se soveltuisi ok-taloon, perheeseen, jossa ei ole lapsia.

7.4.2008 Kusti ottaa vieraatkin avosylin vastaan ja innostuu jopa hiukan hyppimään. Nauttii kovasti rapsutuksista ja huomiosta. Kustilla on taipumusta mustasukkaisuuteen hoitokodin omaa koiraa kohtaan, joten ainoan koiran paikka olisi Kustista varmasti kaikkein paras :)
Leikkikaveriksi kyllä kelpaa narttukoira.

Konstaan voi käydä tutustumassa sovitusti hoitokodissa Lempäälässä.

25.3.2008 “Mä olen nyt kutsunut Kustia Konstaksi :). Näytti vaan heti ihan Konstalta. Ensimmäinen yö meni ihan hyvin, Konsta touhus ja kolisteli luiden kanssa, yhen oli laittanu mulle sänkyynkin. Nyt on jo yheltä nallelta kaivettu sisukset ulos ja muutenkin aika leikkisä ja energinen kaveri. Sohvalla istuessa Konsta kiipeis mielellään syliin, ei oikein ymmärrä isoa kokoaan. Pusuja satelee joka välissä ja välillä ottaa hampailla kädestä kiinni, vähän pentumaista näykkimistä, mutta senkin lopettaa kun komentaa..

Tehtiin tunnin mittanen lenkki ja hihnassa Konsta nyt vielä kulkee miten sattuu, mutta välillä ihan nätistikin. Yksi pikkukoira rupes räksyttämään Konstalle ja Konsta sille urahti, mutta hiljeni kyllä kun komensi. Istuakin osaa, ainakin välillä… :) Ja tarpeet on tullu nyt ainakin ulos.”

Kustimus on rokotettu, kastroitu ja sillä on mikrosiru ja kulukorvaus Kustimuksesta on 150 euroa.