Kusti

Lisätty sivulle: 2008-01-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kusti
04/2008 Kusti sai kodin hoitopaikastaan Helsingistä.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

28.3.2008 Kusti odottelee omaa kotia pääkaupunkiseudulla.

Kusti voi hyvin, kamalan hurjasta takkuturkistaan huolimatta. Turkki tullaan ajamaan ensikuun alussa. Kastraatio aika on myös jo varattu ja samalla tullaan tarkistamaan kustin oikeasta kyljestä löytynyt patti, mikä todennäköisesti on rasvapatti.

Kusti tulee mainiosti toimeen lasten kanssa, narttukoirien kanssa ja palvoo miestäni, jonka perässä kulkee ihan koko ajan jos vaan mies on kotona. Urokset eivät kuulu Kustin lemppareihin.

Kusti on hyvin hellyyden kipeä, eikä tunnu ymmärtävän painoansa kun kiipeilee syliin. Kotiin tullessamme meitä odottaa hurja määrä pusuja ja syliin hyppäävä koira. Kusti osoittaa siis tunteitaan ja kiitollisuuttaan näin ihanasti. Yöt ovat nykyisin melko ahtaita, koska nyt kahden ihmisen sijaan sängyssä nukkuu minä, mieheni ja Kusti.

Rei-koiran kanssa Kusti on alkanut leikkimään ja Rei nauttii leikkikaverista eikä tunnu ärsyyntyvän mistään mitä Kusti tekee. Kisut olivat alusta saakka sitä mieltä, että tuostahan saa hyvän kiipeilytelineen ja se tuntuu sopivan Kustille ;O. Arkajalka Nausik on myös aivan hulluna Kustin perään.

No siis jos jotain huonompaa pitää sanoa, sanoisin että leikkinäykkiminen on välillä aika kovakouraista, joten sitä karsitaan pois. Hihnassa menee kuin höyryveturi, joten sitä opetellaan myös. Sisäsiisti…. mikä se on, on Kustin mielipide ja kotona pitää paikkoja merkkailla. tosin tämä on vähentynyt siitä kun Kusti tuli meille.

Kusti on sydänten murskaaja, mutta sehän olikin jo tiedossa. Meillä miehen sydän on jo sulanut, kuten koko porukalla:)

***

19.2.2008 Kusti odottelee edelleen uutta kotia. Kusti on kooltaan noin 55-65 cm korkea, eli ei mikään pikkukoira. Häkissä haukkuu jonkin verran ja on stressaantunut tarhalla olosta. Ei uroksen kaveriksi ja tulevalla omistajalla olisi hyvä olla aiempaa koirakokemusta.

16.1.2008 Kusti löytyi sidottuna psykiatrisen sairaalan puutarhasta. Kusti piti kaikista ihmisistä siellä, mutta sairaalan työntekijät pelkäsivät että asukkaat voisivat vahingoittaa Kustia. 3 päivää Kusti odotti että omistaja hakisi sen mutta ketään ei koskaan tullut ja niinpä sairaalan henkilökunta toimitti Kustin tarhalle.

Kusti on pitkäkarvainen, mutta turkki on hoitamaton ja se tarvitsee leikata pois. Kusti ei ainakaan tällä hetkellä pidä toisista koirista, mutta ihmisiä se suorastaa rakastaa :)

Kulukorvaus Kustista on 150 euroa.