Kunjan Ketuntyttö (nyk. Robin)

Lisätty sivulle: 2012-01-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kunjan Ketuntyttö (nyk. Robin)
24.3.2012 Kunjan (nyk. Robin) sai kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Kuulumisia kodista:

2.4.2012 Meillä menee aivan loistavasti! Robin (Kunjan) on ihana kiltti tyttö, joka tarvitsee paljon rakkautta. Sitä löytyy :) Hän innoissaan kuuntelee ja odottaa käskyjä ja on halukas oppimaan kaiken mahdollisen ja uuden. Kaikkea hyvää :)

***

Kunjan Ketuntyttö (n. 1,5 kk tammikuu 2012) etsii kotia Kohtla-Järven koiratarhalla.

Ketyntytöt pääsevät rokotusten puolesta Suomeen 24.3.

Kunjan, Kitty, Kiia, Kuku ja Kauni Ketuntytöt ovat joutuneet koiratarhalle jo noin viiden viikon iässä. Tytöt ovat samaa sisarusparvea ja etsivät nyt ymmärtäväisiä koteja, jossa on tarjolla rajoja ja rakkautta. Tyttöset ovat elämäniloisia kavereita, mutta tulevan kodin tulee opettaa tytöille koiranelämän perustaidot, kuten hihnassakävely ja sisäsiisteys. Myös koirakouluun on suositeltavaa mennä opiskelemaan ja tarjota myös siten koiralle virkistävää aktiviteettia elämään. Tyttösten vanhemmista ei ole parempaa tietoa saatavilla, mutta on arvioitu että tytöistä kasvaisi noin keskikoisia. Mutta aika näyttää minkäverran kokoa tytöille tulee. Tyttösten rotuperimä on melkoinen sekamelska, eikä siitäkään ole parempaa tietoa tarjolla, mutta todennäköisesti saattaa löytyä saksanpaimenkoiraa, laikaa ja/tai terrieriä tai sitten jotain ihan muuta :)

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnastaja. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.